«Πόρτα» σε Κασιδιάρη από Βουλή: «Όχι» σε άρση ασυλίας Δούρου και Κανέλλη!

Έριξε χαστούκι αλλά… τις μήνυσε για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση!

«Πόρτα» στον Ηλία Κασιδιάρη έριξε η Βουλή καθώς η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας για άρση της ασυλίας της Ρένας Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) και της Λιάνας Κανέλλη (ΚΚΕ) ήταν αρνητική.

Η Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα μετά την μήνυση για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, που υπέβαλλε εναντίον των δύο βουλευτών ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ η απόφαση ήταν αρνητική παρά το γεγονός ότι η Ρένα Δούρου ζήτησε την άρση της ασυλίας της.

Αντίθετα, η Επιτροπή αποφάσισε ομοφώνως να εισηγηθεί στην Ολομέλεια τη�� άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΝΔ Ασπασίας Μανδρέκα (για καταγγελία εναντίον της από την ΑΕΠΙ όταν ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Ιτέας) του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Διακάκη (για ακάλυπτη επιταγή όταν ασκούσε το επάγγελμά της ως φαρμακοποιού) και του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή (για δύο υποθέσεις καταγγελιών εναντίον του όταν ήταν δήμαρχος Κρανούλας Ιωαννίνων και όταν ήταν πρόεδρος της Συνεταιριστικής Πίνδος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top