«Ανασχηματισμός τον Ιούλιο» λέει ο Κουβέλης

Υπέρ της εξάντλησης της τετραετίες ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

«Ανασχηματισμός τον Ιούλιο» λέει ο Κουβέλης

Υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας της τρικομματικής κυβέρνησης τάσσεται ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος τοποθετεί τον ανασχηματισμό τον Ιούλιο.

«Έχω ήδη πει ότι η διαρκής συζήτηση για ανασχηματισμό βλάπτει την παραγωγή του κυβερνητικού έργου. Το ζητούμενο κάθε φορά είναι η αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης. Αυτό δεν εξαντλείται στα πρόσωπα που συγκροτούν την κυβέρνηση αλλά αφορά πρωτίστως πολιτικές, στοχοθεσία, διαδικασίες σχεδιασμού και παραγωγής έργου» τονίζει ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ και προσθέτει: «Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο ανασχηματισμός δεν θα γίνει άμεσα. Χρονικά θα τοποθετούσα αυτό το ενδεχόμενο τον Ιούλιο, ωστόσο πρόκειται για απόφαση του πρωθυπουργού».

Ο κ. Κουβέλης στηρίζει τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Ρουπακιώτη και Αντώνη Μανιτάκη αντίστοιχα, ενώ αναφορικά με τη συμμετοχή πολιτικών στελεχών της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση τονίζει: «Η θέση μας σχετικά με τη συμμετοχή πολιτικών στελεχών δεν έχει αλλάξει. Η συζήτηση στο κόμμα μας δεν έχει επιφέρει -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- αλλαγή της θέσης μας».

Ο ίδιος, κρατά σταθερά κλειστή την πόρτα στο ΠΑΣΟΚ ενώ δείχνει εξαιρετικά διστακτικός στην προοπτική κυβέρνησης της Αριστεράς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top