«Ανασχηματισμός τον Ιούλιο» λέει ο Κουβέλης

Υπέρ της εξάντλησης της τετραετίες ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας της τρικομματικής κυβέρνησης τάσσεται ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος τοποθετεί τον ανασχηματισμό τον Ιούλιο.

«Έχω ήδη πει ότι η διαρκής συζήτηση για ανασχηματισμό βλάπτει την παραγωγή του κυβερνητικού έργου. Το ζητούμενο κάθε φορά είναι η αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης. Αυτό δεν εξαντλείται στα πρόσωπα που συγκροτούν την κυβέρνηση αλλά αφορά πρωτίστως πολιτικές, στοχοθεσία, διαδικασίες σχεδιασμού και παραγωγής έργου» τονίζει ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ και προσθέτει: «Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο ανασχηματισμός δεν θα γίνει άμεσα. Χρονικά θα τοποθετούσα αυτό το ενδεχόμενο τον Ιούλιο, ωστόσο πρόκειται για απόφαση του πρωθυπουργού».

Ο κ. Κουβέλης στηρίζει τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Ρουπακιώτη και Αντώνη Μανιτάκη αντίστοιχα, ενώ αναφορικά με τη συμμετοχή πολιτικών στελεχών της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση τονίζει: «Η θέση μας σχετικά με τη συμμετοχή πολιτικών στελεχών δεν έχει αλλάξει. Η συζήτηση στο κόμμα μας δεν έχει επιφέρει -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- αλλαγή της θέσης μας».

Ο ίδιος, κρατά σταθερά κλειστή την πόρτα στο ΠΑΣΟΚ ενώ δείχνει εξαιρετικά διστακτικός στην προοπτική κυβέρνησης της Αριστεράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top