«Mea culpa» από Τα Νέα για το ταξίδι Παπανδρέου σε Κόστα Ρίκα

Παπαχρήστος: «Κατάπια αμάσητη την πληροφορία, δεν κόστισε 200.000 ευρώ»

«Mea culpa» από Τα Νέα για το ταξίδι Παπανδρέου σε Κόστα Ρίκα

«Mea culpa» παραδέχονται σήμερα Τα Νέα για το ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα στο πλαίσιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, το οποίο είχαν μεταδώσει ότι κόστισε 200.000 ευρώ.

Σε σημερινή της διόρθωση, η εφημερίδα τονίζει ότι τελικά.. προστέθηκε ένα παραπάνω μηδενικό καθώς το ταξίδι κόστισε 32.333,37 ε��ρώ.

«Απολογούμαι. Έσφαλα. Οικτίρω εαυτόν. Κατάπια αμάσητη μια πληροφορία που μου έδωσαν ότι το ταξίδι του Γιώργου, στις αρχές του 2012 στην Κόστα Ρίκα κόστισε περί τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ, και το αποτέλεσμα είναι ότι... “εσκοτίσθη ο ήλιος και εσχίσθη το καταπέτασμα του ναού μέσον!”» τονίζει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Γιώργος Παπαχρήστου.

Όπως προσθέτει ο ίδιος, προσετέθη ένα μηδενικό «από τη λάθος ανάγνωση από την πηγή μου ενός τιμολογίου από αυτά που σωρηδόν φτάνουν από παντού στην Ιπποκράτους. Το ταξίδι κόστισε 32.333.37 ευρώ για τον Γιώργο και την ακολουθία του (Ζιώγας, Σαββίδης, Λάμψα, Φουντζόπουλος και δύο αστυνομικοί)».

Ωστόσο, η εφημερίδα σχολιάζει μετά την παραδοχή του λάθους: «Είναι λίγα τα χρήματα για ένα κόμμα που δεν έχει να πληρώσει ούτε το 1/4 του μισθού των υπαλλήλων του; Για να ξέρουμε γιατί μιλάμε δηλαδή…».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top