Τσίπρας: με κάθε της κίνηση η κυβέρνησης βυθίζει τη χώρα στην ύφεση

Απάντηση Βενιζέλου: αλλιώς μιλάει έξω αλλιώς μιλάει μέσα ο κ. Τσίπρας

Τσίπρας: με κάθε της κίνηση η κυβέρνησης βυθίζει τη χώρα στην ύφεση
«Μέτρα αφαίμαξης» μιας ούτως ή άλλως αιμορραγούσας οικονομίας χαρακτήρισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου μιλώντας στη Βουλή.
Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση και υποστήριξε ότι η χώρα βιώνει μία ανθρωπιστική κρίση.

«Κάθε καταστροφική σας επιλογή βυθίζει την οικονομία στην ύφεση και το λαό στη δυστυχία ... Ολοένα και χάνουμε πολυτιμα εργαλεία για την επιστροφή της χώρας στην αξιοπρέπεια» υποστήριξε.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε ��κόμη στην κυβέρνηση την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων, λόγω του PSI, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση και ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η διαχείριση των αποκρατικοποιήσεων. «Ψάχνετε να δείτε πώς θα πληρωθούν οι συντάξεις και την ίδια στιγμή ξεπουλάτε σε φίλους και γνωστούς τον ΟΠΑΠ » τόνισε.

«Εσείς είστε εντολοδόχοι της τρόικας, εμείς θα είμαστε εντολοδόχοι του λαού ... όλα όσα έχετε υπογράψει δεν μας δεσμεύουν» κατέληξε ο κ.Τσίπρας.

«Όταν μιλάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχω πάντα τεταμένη την προσοχή μου. Έξω είναι μετριοπαθής σήμερα τον είδα ριζοσπάστη και θυμωμένο» σχολίασε την ομιλία του κ. Τσίπρα κατά τη δική του ομιλία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος, ο οποίος σε άλλο σημείο της ομιλία του τον κατηγόρησε ότι παίζει ένα «θέατρο τεχνητού εμφυλίου πολέμου».

Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε ακόμη τον κ. Τσίπρα ότι «είναι αιχμάλωτος μιας αξεπέραστης αντίφασης μέσα στο εσωτερικό της παράταξής του».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να σχηματισθεί ένα εθνικό συμβούλιο αντιμετώπισης της κρίσης στο οποίο θα συμμετέχουν όλα τα κόμματα της ευρωπαϊκής προοπτικής, μεταξύ των οποίων και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επισήμανε τέλος ότι το διακύβευμα είναι να βγει η χώρα από την κρίση και να μην μείνει εγκλωβισμένη στον λαϊκισμό και στη δημαγωγία.

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top