«Γιάννα ξόδευε και Γιάννα… έλεγχε» για τα έξοδα του Αθήνα 2004!

Εκκαθαριστές της Επιτροπής ήταν και οι ίδιοι μέλη της…

Μια μεγάλη αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα Real News, η οποία αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι εκκαθαριστές των εξόδων της επιτροπής ΑΘΗΝΑ 2004 μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, εμφανίζονται να ήταν και οι ίδιοι μέλη της επιτροπής.

Συγκκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μία απόφαση που δημοσιεύτηκε σε φύλλο της εφημερίδας της κυβέρνησης το 2005 προκαλεί μεγάλα ερωτήματα, καθώς σύμφωνα με αυτήν, εκκαθαριστές της Οργανωτικής επιτροπής του Αθήνα 2004 ορίστηκαν αρχικά τα μέλη της ίδιας της επιτροπής.

Αυτή η αποκάλυψη προκαλεί το λιγότερο έκπληξη σε όλους εμάς που πληρώνουμε με αιματηρές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις τον λογαριασμό των Ολυμπιακών αγώνων καθώς όλες αυτές οι υπερκοστολογήσεις των ολυμπιακών έργων, οι χλιδάτες δεξιώσεις σε φίλους και γνωστούς, οι τεράστιοι μισθοί και τα νοίκια των σπιτιών τους που εγκρίθηκαν από τον Αθήνα 2004 στη συνέχεια ελέχθησαν για την διαφάνεια τους από τα ίδια τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της επιτροπής που ξόδεψαν τα χρήματα.

«Την ευθύνη την έχουν και αυτοί που τους διόρισαν» επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Γ. Καλαντζής.
«H Γιάννα Αγγελοπούλου με τις πλάτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έκανε όλα αυτά στους Ολυμπιακους Αγώνες με τα τεράστια έξοδα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης.

Μετά την πρώτη εκκαθάριση των εξόδων του Αθήνα 2004 από τα ίδια τα μέλη της που διήρκησε μόλις 15 ήμερες, τη σκυτάλη γι�� τον έλεγχο ανέλαβαν πρόσωπα που ήταν υπεύθυνα για την παρακολούθηση της συμμετοχής του ελληνικού δημοσίου στην διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων.

«Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό, δεν έχει ελεγχτεί ακόμη τίποτα για τα τεράστια έξοδα» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Β. Καπερνάρος

Δηλαδή από ότι καταλαβαίνετε και στην μια και στην άλλη περίπτωση οι ελεγχόμενοι για τα τεράστια έξοδα των Ολυμπιακών αγώνων ήταν και οι ελεγκτές των...εαυτων τους, όπως αναφ��ρει η εφημερίδα.
Όλα αυτά τα στοιχειά επιβάλλουν να ριχτεί άπλετο φως στο που πήγαν τα χρήματα του ελληνικού λαού που πληρώνει και θα πληρώνει για πολλά ακόμη χρονιά με το αίμα του το πάρτι των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας.

​​​​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top