Επίσκεψη Ν. Δένδια στις ΗΠΑ

Ομιλία σε Πανεπιστήμιο και επίσκεψη σε FBI-NYPD

Επίσκεψη Ν. Δένδια στις ΗΠΑ
Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα στη Νέα Υόρκη τα κοινά Επιχειρησιακά Κέντρα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) των ΗΠΑ και της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης (NYPD).

Ο κ. Δένδιας ενημερώθηκε από τον - ελληνικής καταγωγής- επικεφαλής του Γραφείου του FBI στη Νέα Υόρκη George Venizelos για τη λειτουργία των Τμημάτων Πληροφοριών, Καταπολέμησης Κυβερνοεγκλήματος και Ερευνών (στο οποίο υπάγεται και αντίστοιχη υπηρεσία καταπολέμησης της ρατσιστικής βίας). Ενημερώθηκε επίσης για ζητήματα Εκπαίδευσης του FBI και για τον τρόπο λειτουργίας του Τμήματος Διοίκησης.

Ο Έλληνας Υπουργός ενημερώθηκε επίσης από αξιωματούχους της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης (NYPD) για τη διϋπηρεσιακή συνεργασία με το FBI, όπως και για γενικότερα ζητήματα καταπολέμησης τoυ εγκλήματος.
Ο κ. Δένδιας θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 5.30 μ.μ. σήμερα (τοπική ώρα), στο John Jay College of Criminal Justice του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης ( City University of New York), με ��έμα «H Ασφάλεια του Πολίτη και το Κράτος Δικαίου».

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top