Φτου κι απ’ την αρχή: Και πάλι ο Διώτης στην Προανακριτική, υπάρχει και τρίτο usb stick!

Η Ρεγγίνα Βάρτζελη θα καταθέσει γραπτώς λόγω προβλήματος υγείας

Φτου κι απ’ την αρχή: Και πάλι ο Διώτης στην Προανακριτική, υπάρχει και τρίτο usb stick!
Ιωάννης Διώτης… επί τρία!
Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ θα επισκεφθεί τη Βουλή αύριο το απόγευμα για τρίτη φορά προκειμένου να απαντήσει εκ νέου στις ερωτήσεις των βουλευτών, αφού η έρευνα στον προσωπικό του υπολογιστή έδειξε ότι υπάρχει και τρίτο usb stick και... αναζητείται!
Ειδικότερα, σύμφωνα με το πόρισμα, στον υπολογιστή του κ. Διώτη συνδέθηκαν τρία usb με δεδομέ��α της λίστας και όχι δύο όπως ήταν μέχρι σήμερα γνωστό.
Όσον αφορά, εξάλλου, την Ρεγγίνα Βάρτζελη, η διευθύντρια του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου παρουσιάστηκε σήμερα ζητώντας να καταθέσει παρά τα προβλήματα υγείας που, όπως εξήγησε, αντιμετωπίζει. Ωστόσο, η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να στείλει γραπτώς τις ερωτήσεις της στην κα Βάρτζελη λόγω του βεβαρημένου προβλήματος της υγείας της.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισραηλινός επιχειρηματίας Σάμπι Μιονί που εμπλέκεται στο λογαριασμό των 550 εκ. δολαρίων, έστειλε επιστολή και ζητά από τα μέλη της Προανακριτικής ή να στείλουν ερωτήσεις στο ελληνικό προξενείο στο Ισραήλ για να τις απαντήσει ή να πάει αντιπροσωπεία για να καταθέσει. Πάντως, οι τρεις βουλευτές που εκπροσωπούν τον ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική ζητούν να σταλεί στον Σάμπι Μιονί επίσημη κλήτευση.
Τέλος, σημειώνεται ότι αύριο λήγει τυπικά η προθεσμία των εργασιών της Προανακριτικής και αναμένεται να δοθεί νέα παράταση.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top