Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα με Βενιζέλο

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

​Μια συνέντευξη κατά πάντων έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Για την κόντρα της με τον Ευάγγελο Βενιζέλο

«Η συμπεριφορά του κ. Βενιζέλου είναι και ποινικώς ελεγκτέα. Ο ίδιος εμπόδισε τον έλεγχο, χρησιμοποιώντας την πολιτική του θέση ως αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, και δίνοντας γραμμή στους βουλευτές του να μην πλησιάσουν καν την κάλπη που τον αφορούσε. Είναι ενδεικτικό του πανικού που του προκαλεί η προοπτική μιας ποινικής διερεύνησης.

Όσο για το θέμα με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, οι κ.κ. Βενιζέλος και Γεωργιάδης προκαλούσαν τους βουλευτές ολόκληρης της αντιπολίτευσης να πιαστούν στα χέρια μαζί του. Και απογοητεύτηκαν που δεν το κάναμε. Μας αποκάλεσαν μάλιστα κότες, και Βουλή των Λόρδων. Θα ήταν πολύ ικανοποιημένοι αν μια συμπλοκή διέλυε οριστικά τη λειτουργία της Επιτροπής. Δεν τους κάναμε το χατίρι».

Πως κρίνει τη στάση του Προέδρου στη Βουλή

«Η διαδρομή και τα πεπραγμένα του κ. Μαρκογιαννάκη είναι γνωστά. Για τη ΝΔ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Τρεις από τους βουλευτές της ΝΔ που συμμετέχουν στην Επιτροπή, θα έπρεπε να έχουν δηλώσει αποχή για λόγους ευπρέπειας, καθώς συντρέχουν γεγονότα που μπορούν να προκαλέσουν υπόνοιες μεροληψίας τους. Όσο για τον Πρόεδρο της Βουλής, είναι μέχρι σήμερα αμέτοχος, παρά τις επανειλημμένες δικές μας αναφορές και διαβήματα».

Τι απαντά στις «επιθέσεις» που δέχεται

«Κάποιοι μέσα στην Επιτροπή προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας μετ’ εμποδίων, εν μέσω λοιδωριών, ύβρεων, προπηλακισμών, βίαιων διακοπών της συνεδρίασης. Και κάποιοι άλλοι κάνουν την πλάκα τους, και τα χατίρια των ελεγχομένων και ενεχομένων στην υπόθεση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top