Στοιχεία-φωτιά: Η Λαϊκή Τράπεζα καταγγέλλει καταλήστευση από προηγούμενη διοίκηση!

«Έχουμε ονόματα ��λλά φοβόμαστε για τη ζωή μας» - Κατέθεσαν στη Βουλή

Στοιχεία-φωτιά (και μάλιστα από ανθρώπους εκ των έσω) με ονόματα και στοιχεία που αποδεικνύουν την καταλήστευση που στήθηκε σε βάρος της Λαϊκής Τράπεζας δήλωσαν στην κυπριακή Βουλή ότι κατέχουν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λαϊκής Τράπεζας, Αντρέας Φιλίππου, και τα μέλη του, Μάριος Χατζηγιαννάκης και Νίκος Χατζηνικολάου.

Οι τρεις σύμβουλοι μίλησαν χθες κεκλεισμένων των θυρών σε συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, όπου έκαναν λόγο για «τεράστιο σκάνδαλο δισεκατομμυρίων ευρώ που έφυγαν από την Κύπρο και κατέληξαν στην Ελλάδα».

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Λαϊκής κατήγγειλαν ότι από τα στοιχεία που κατέχουν «διαπιστώνεται η ανάμειξη στο σκάνδαλο μιας ομάδας ανθρώπων που πέρασε από τη διοίκηση της τράπεζας». Ωστόσο, όταν κλήθηκαν από τους βουλευτές να καταθέσουν τα στοιχεία, τόνισαν ότι φοβούνται για τη ζωή τους και πως το ρίσκο που αναλαμβάνουν είναι πολύ μεγάλο!

Εσπευσμένα στην κυπριακή Βουλή ο πρόεδρος και ο εισαγγελέας!

Αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα του θέματος, οι βουλευτές ενημέρωσαν τον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου και τον γενικό εισαγγελέα Πέτρο Κληρίδη, οι οποίοι προσήλθαν εσπευσμένα στη Βουλή. Ο κ. Κληρίδης, μάλιστα, ξεκαθάρισε στα μέλη της δ.σ. της Λαϊκής ότι είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν τα εν λόγω στοιχεία στη Βουλή! Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και με μεγάλο ενδιαφέρον…

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης έχει διαμηνύσει προς τον κυπριακό λαό ότι θα ερευνηθούν οι ευθύνες για την κυπριακή κρίση και γι�� την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, ειδικά της Λαϊκής Τράπεζας.

Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής έδειξε ανοικτά προς την πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλου μιλώντας στο κανάλι ΡΙΚ για ανεξέλεγκτα δάνεια με τεράστια ποσά, ενώ έκανε λόγο για έρευνες που έχουν ήδη ξεκινήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top