Βόμβα: Συνεργάτες του Αναστασιάδη γνώριζαν και έβγαλαν τα χρήματα τους εκτός Κύπρου

Τεράστια ποσά φέρονται να έχουν αποσυρθεί τις τελευταίες ημέρες

Βόμβα: Συνεργάτες του Αναστασιάδη γνώριζαν και έβγαλαν τα χρήματα τους εκτός Κύπρου

Για συνεργάτες του Κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη που γνώριζαν για το επερχόμενο κούρεμα και «φυγάδευσαν» τ��ς καταθέσεις τους στο εξωτερικό κάνει λόγο δημοσίευμα-βόμβα του Φιλελεύθερου, επικαλούμενο πληροφορίες.

Όπως αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα, «τα τελευταία 24ωρα δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες που φέρουν συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και οικονομικούς παράγοντες, να έχουν αποσύρει τις τελευταίες δύο εβδομάδες τεράστια ποσά από κυπριακές τράπεζες και να τα μετέφεραν στο εξωτερικό».

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, παρά τις εξ αντιθέτου διαβεβαιώσεις των κυβερνώντων, «αυτοί οι άνθρωποι γνώριζαν ότι βρισκόταν στο τραπέζι το επικείμενο "κούρεμα' στις καταθέσεις και ότι οι Γερμανοί θα πίεζαν προς αυτή την κατεύθυνση και ότι υπήρχε ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να περάσει το “κούρεμα”».

Μάλιστα, το δημοσίευμα καλεί τον κ. Αναστασιάδη να ζητήσει άμεσα πληροφόρηση από τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζες της Κύπρου για το ποιοι έβγαλαν τα χρήματά τους εκτός Κύπρου το τελευταίο διάστημα ώστε να διαπιστώσει και εάν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι μέσα σε αυτούς βρίσκονται στενοί του συνεργάτες…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top