Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στις δηλώσεις Σαμαρά από τις Βρυξέλλες

ΣΥΡΙΖΑ: εμφανίσθηκε χωρίς προτάσεις στη σύνοδο κορυφής ο πρωθυπουργός

Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στις δηλώσεις Σαμαρά από τις Βρυξέλλες
Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σε συνέντευξη Τύπου, μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός εμφανίζεται σε μια Σύνοδο Κορυφής δίχως να έχει να προτείνει το οτιδήποτε. Επαναλαμβάνει τα γνωστά ευχολόγια για την ανάπτυξη, ενώ στηρίζει με εμμονή την ακραία λιτότητα. Υπόσχεται νέες θέσεις εργασίας, εννοώντας συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα με 400 ευρώ το μήνα. Αυτό είναι το μέλλον που οραματίζεται από κοινού με τις κυρίαρχες νεοφιλελεύθερες δυνάμεις: μισθοί πείνας, ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στους δανειστές, κατάργηση του κοινωνικού κράτους. Δέσμιος της τρόικας, αδύναμος να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της χώρας, ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνιακή διαχείριση των αποτυχιών του».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν. Μαριάς δήλωσε επίσης για τις ανακοινώσεις Σαμαρά από τις Βρυξέλλες: «Οι μάσκες έπεσαν. Ο κ. Σαμαράς από τις Βρυξέλλες, ως πραγματικός ιδιοκτήτης του μνημονίου μονιμοποίησε το χαράτσι της ΔΕΗ και άνοιξε το δρόμο για δεκάδες χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, εφαρμόζοντας πλήρως το μνημόνιο 3».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top