Ο 34χρονος Νίκος Ανδρουλάκης νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

Εξελέγ�� από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος

Ο 34χρονος Νίκος Ανδρουλάκης νέος γραμματέας του  ΠΑΣΟΚ
Ο 34χρονος Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ύστερα από την ψηφοφορία των μελών του συγκεκριμένου κομματικού οργάνου. Ο κ. Ανδρουλάκης έλαβε 109 ψήφους από τους 168 ψηφίσαντες (σε σύνολο 179 εγγεγραμμένων), ενώ άκυρες ήταν οι ψήφοι τριών μελών της ΚΠΕ.

Ο νέος γραμματέας ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τα μέλη της ΚΠΕ και επισήμανε ότι η εκλογή του είναι ευκαιρία να υπηρετήσει τα «καθαρά» μηνύματα που έστειλε το Συνέδριο.

«Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί αλλά με πραγματική ενότητα και όχι επίπλαστη» ανέφερε επίσης , ενώ πρόσθεσε για το ΠΑΣΟΚ: «Να ξανασυναντήσουμε την κοινωνία, να περπατήσουμε να βρεθούμε πάλι με τους νέους, μη προνομιούχους, να τους προσφέρουμε προοδευτική λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

«Το ΠΑΣΟΚ αποκτά ένα γραμματέα νέο σε ηλικία, δυναμικό αξιόμαχο, με ολοκληρωμένη πολιτική προσωπικότητα, μακρά εμπειρία στο Πολιτικό Συμβούλιο» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για την εκλογή του νέου γραμματέα του κόμματος, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι γίνεται ο αγγελιαφόρος του μηνύματος του Συνεδρίου για ανανέωση.

Εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι «θα ασκήσει τα καθήκοντά του με πολύ μεγάλο ζήλο, πλήρη σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες και με μέλημα την ενότητα της παράταξης, αντιμετωπίζοντας όλους ως ίσους χωρίς καμία ανάμνηση παλαιών διαφωνιών».

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top