Κουίκ: Ο καρνάβαλος της φαιδρότητας των ανικάνων συνεχίζεται

Επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα

Κουίκ: Ο καρνάβαλος της φαιδρότητας των ανικάνων συνεχίζεται

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις διαπραγματεύσεις της με την τρόικα εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

«Ο καρνάβαλος της φαιδρότητας των ανικάνων συνεχίζεται. Εξακολουθούν να περιφέρονται άβουλοι γύρω από τις ορέξεις των υπαλλήλων της τρόικας, η οποία αρνείται κατηγορηματικ�� να αποδεχθεί τις πρέπουσες και ρεαλιστικές λύσεις για τους ληξιπρόθεσμους οφειλέτες του Δημοσίου και των Ταμείων» τόνισε ο κ. Κουίκ, ο οποίος υποστηρίζει πως δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι «ενώ όλοι συμφωνούν για γενναίο αριθμό δόσεων προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, όλοι ταυτόχρονα να επικαλούνται την άρνηση, για τις προτεινόμενες λύσεις, που προβάλλουν ο Πωλ Τόμσεν και η παρέα του».\

«Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά ΔΕΝ κυβερνά αλλά έχει παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στους απεσταλμένους των δανειστών» προσθέτει ο κ. Κουίκ, ο οποίος κατηγορεί τα μέλη της κυβέρνησης πως «αυτοεξευτελίζονται» και επιτίθεται στον Ευάγγελο Βενιζέλο υπογραμμίζοντας ότι ως υπουργός Οικονομικών πέρυσι είχε περάσει από τη Βουλή τη ρύθμιση με 60 δόσεις: «Γιατί δεν εμμένει σε εκείνη την απόφασή του και τώρα παραδίνεται άνευ όρων στον κάθε οικονομικό εκτελεστή όπως είναι ο Πολ Τόμσεν;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top