Σαμαράς: Οι νέες επιχειρήσεις είναι το οξυγόνο που χρειάζεται η ελληνική οικονομία

«Αναγκαιότητα το κοινωνικό συμβόλαιο ανάμεσα στους νέους και στην πολιτεία»

«Νέες ιδέες υπάρχουν και δεν πρέπει να βρίσκουν τοίχο από την Πολιτεία απέναντί τους. Χρειάζεται κινητοποίηση και διαμόρφωση μιας νέας κουλτούρας» τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας σε ομάδα νεοφυών επιχειρηματιών στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «νέο αίμα που θα αποτελέσει το οξυγόνο στις φλέβες της οικονομίας» και υπογράμμισε ότι η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό το οποίο ξεχωρίζει ακόμη και εν μέσω αυτής της μεγάλης κρίσης: «Νέα παιδιά με γνώσεις ταλέντο και διάθεση για δουλειά. Η σημερινή συνάντηση συμβολίζει το αγκάλιασμα των νεοφυών επιχειρήσεων που μπορούν να προσφέρουν ανάσες καινοτομίας και ανταγωνιστικότητα της ελληνική οικονομία. Υποχρέωσή μας να εμπνεύσουμε ένα κοινωνικό συμβόλαιο ανάμεσα στους νέους και στην πολιτεία. Στόχος η ανοικοδόμηση της χώρας και η εύρεση νέων θέσεων εργασίας μέσα από νέες, καινοτόμες και ρηξικέλευθες προτάσεις που μπορεί να είναι βιώσιμες».

Στη συνάντηση παρών ήταν και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top