Διαψεύδει ο Μανιτάκης: Καμία εμπλοκή με την τρόικα, δεν είναι 7.000 οι επίορκοι!

«Συνεχίζονται οι διαρθρωτικές αλλαγές στη δημόσια διοίκηση»

Διαψεύδει ο Μανιτάκης: Καμία εμπλοκή με την τρόικα, δεν είναι 7.000 οι επίορκοι!

Σε διάψευση των πληροφοριών που είδαν το φως της δημοσιότητας για εμπλοκή στις συζητήσεις του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την τρόικα με αφορμή το θέμα των απολύσεων, προχώρησε ο Αντώνης Μανιτάκης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο υπουργός, τονίζει ότι οι διαθρωτικές αλλαγές στη δημόσια διοίκηση συνεχίζονται, όπως συνεχίζονται και οι εντατικές συζητήσεις με την τρόικα με την οποία υπάρχει -όπως αναφέρει ο ίδιος- «αγαστή συνεργασία».

«Το υπουργείο βρίσκεται σε στενή και αγαστή συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει την επιτάχυνση και διεύρυνση των διαρθρωτικών αλλαγών στη δημόσια διοίκηση, που έχουν ήδη δρομολογηθεί» αναφέρει η ανακοίνωση, στην οποία ο κ. Μανιτάκης χαρακτηρίζει «αβάσιμο» τον αριθμό των 7.000 επίορκων που αναφέρονται ότι θα οδηγηθούν προς απόλυση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει εάν είναι περισσότεροι ή λιγότεροι.

«Αμετάθετος στόχος του υπουργεί�� παραμένει η ταχύτερη δυνατή ορθολογική ανακατανομή και ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού, παράλληλα με την αναγκαία μείωση των οργανικών θέσεων και την κατάργηση αυτών που πλεονάζουν» προσθέτει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εκτιμώντας πως είναι φυσικό τη συγκεκριμένη περίοδο ο σχεδιασμός να επικεντρώνεται στο σχήμα της κινητικότητας 25.000 υπαλλήλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top