ΠΑΣΟΚ: Αυτή είναι η πρώτη 10άδα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής

Για ισχυρό μήνυμα ανανέωσης μίλησε ο Ε.Βενιζέλος

ΠΑΣΟΚ: Αυτή είναι η πρώτη 10άδα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, μετά από ψηφοφορία που έγινε κατά τη διάρκεια του 9ου συντακτικού συνεδρίου του Κινήματος. Το νέο όργανο αντικαθιστά το Εθνικό Συμβούλιο και θα αποτελείται από 130 εκλεγμένα μέλη και 40 αριστίνδην, σύνολο 170 άτομα. Η Κεντρική Επιτροπή θα εκλέξει τις επόμενες ημέρες το 17μελές Πολιτικό Συμβούλιο, ένα ευέλικτο όργανο το οποίο θα μπορεί να συνεδριάζει κάθε εβδομάδα και τον νέο γραμματέα το κόμματος.

Σημειώνεται πως η ανανέωση είναι αρκετά μεγάλη και πολλά από τα γνωστά παλιά στελέχη δεν βρίσκονται στο όργανο, καθώς είτε δεν εξελέγησαν είτε δεν έθεσαν υποψηφιότητα, όπως ο πρώην υπουργός Χρ.Παπουτσής.

Αυτή είναι η πρώτη δεκάδα

Πρώτος αναδείχθηκε ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης με 1.158 ψήφους και ακολουθούν οι κ.κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος με 712 ψήφους, Δημήτρης Ρέππας με 677, Μιχάλης Βουράκης με 676, Γρηγόρης Φελώνης με 664, Αντώνης Σαουλίδης με 661, Κωνσταντίνος Μπελτέγρης με 651, Κωνσταντίνος Πανταζής με 647, Μιχάλης Τζελέπης με 639 και Παναγιώτης Αλαμάνος με 628.

sinedroi.jpg

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα

Για ισχυρό μήνυμα ανανέωσης έκανε λόγο ο Βενιζέλος

Για ισχυρό μήνυμα ανανέωσης έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στην ανάδειξη των μελών της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος, τα οποία και συνεχάρη.

«Έχουμε τώρα μια απολύτως καθαρή αφετηρία: ιδεολογικά, πολιτικά, οργανωτικά», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «το ΠΑΣΟΚ μετά το Συντακτικό του Συνέδριο, με αυτοσυνειδησία και αυτοπεποίθηση, θα λειτουργήσει ως πυλώνας της πολιτικής σταθερότητας επιδιώκοντας να θέσει όσο πιο έντονα γίνεται το πρόσημο της κοινωνικής ευαισθησίας, αλληλεγγύης και δικαιοσύνης, της ανάπτυξης, αλλά και της αποτελεσματικότητας στην κυβερνητική πολιτική» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top