Μπαρμπαρούσης: Εάν χρειαστεί, η Χρυσή Αυγή θα κάνει και Κρυφό Σχολειό!

«Τους μαθαίνουμε να αγαπάνε την πατρίδα τους»

Νέα διάσταση στο θέμα που προκλήθηκε με το πρόγραμμα «Διάπλαση των παίδων» για παιδιά από 6 έως 10 χρόνων της Χρυσής Αυγής, το οποίο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, δίνει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Σε ομιλία του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δηλώνει ότι όχι μόνο το κόμμα του δεν πτοείται αλλά πως θα δημιουργήσει και νέο… Κρυφό Σχολείο εάν χρειαστεί!

«Τους μαθαίνουμε να αγαπάνε την πατρίδα τους, τους διδάσκουμε την πραγματική ιστορία και όχι αυτή που η "κυρία" Ρεπούση αναφέρει τις γενοκτονίες των προγόνων μας σαν συνωστισμό» τονίζει ο κ. Μπαρμπαρούσης.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, «τα παιδιά τα φέρνουν οι ίδιοι οι γονείς στα γραφεία μας, δεν έρχονται με το ζόρι. Συγνώμη που δεν πήραμε και την άδεια της “κυρίας” Ρεπούση».

«Εμείς θα κάνουμε και κρυφό σχολειό αν χρειαστεί προκειμένου τα παιδιά μας να γίνουν σωστοί άνθρωποι, σωστοί Έλληνες, σωστοί πατριώτες» καταλήγει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top