Βενιζέλος: Μόνη λύση, χωρίς εναλλακτική, η κυβέρνηση συνεργασίας

«Το ΠΑΣΟΚ βγαίνει από το συνέδριο αισιόδοξο και δυνατό»

Βενιζέλος: Μόνη λύση, χωρίς εναλλακτική, η κυβέρνηση συνεργασίας

Με τη φράση «το ΠΑΣΟΚ βγαίνει από το Συνέδριο αισιόδοξο και δυνατό, πετυχαίνοντας την ολική του επαναφορά» έκλεισε τις εργασίες του 9ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ στις διπλές εκλογές και τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ δεν χαρίζει την κομματική του βάση στον ΣΥΡΙΖΑ. Απαντώντας, εξάλλου, σε τοποθετήσεις συνέδρων απέρριψε τις προτάσεις περί αποχώρησης του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση και μίλησε για κυβέρνηση τετραετίας.

«Είναι μέγα θέμα η ύπαρξη και η αντοχή της κυβέρνησης και μάλιστα σε βάθος τετραετίας» τόνισε χαρακτηριστικά, για να υπογραμμίσει στη συνέχεια πως «δεν υπάρχει εναλλακτική λύση πέραν της κυβέρνησης συνεργασίας των τριών κομμάτων, από την παρούσα Βουλή».

Ο ίδιος, τέλος, απάντησε και όσους πρότειναν παραμονή στην κυβέρνηση αλλά με αλλαγή στρατηγικής και αποστασιοποίηση από τις αποφάσεις της κυβέρνησης, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα καθιστούσε το ΠΑΣΟΚ «ουρά» της στρατηγικής της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top