Έπεσε ξύλο στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ εν όψει …. Συνεδρίου!

Διαβάστε τι ακριβώς έγινε αποκλειστικά στο star.gr

Έπεσε ξύλο στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ εν όψει …. Συνεδρίου!

Ο κακός χαμός έγινε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις ενστάσεις που υπάρχουν για την διαδικασία του Συνέδριου του κόμματος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, τέσσερα γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ πιάστηκαν στα χέρια, όταν η κουβέντα πήγε στην ανάδειξη συνέδρων ενόψει του Συνεδρίου!

Όλα ξεκίνησαν όταν κορυφαία στελέχη μέλη της ΚΟΕΣ και συγκεκριμένα οι Γρηγόρης Φελώνης και Γιάννης Σουλαδάκης επιτέθηκαν αρχικά φραστικά στους γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών Πειραιά και Β1 κ. Αξαρλή και Σωτηρόπουλο επειδή υποστήριζαν ότι δρομολογούνται αδιαφανείς διαδικασίες ενόψει της Κυριακής οπότε θα στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες για την ανάδειξη περίπου 2.000 συνέδρων.

Κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν τόσο, που ο κος Φελώνης αποκάλεσε τους Μιχάλη Καρχιμάκη και Γιώργο Παναγιωτακόπουλο «αλήτες», γεγονός που οδήγησε τους "συντρόφους" σε "μάχες" σώμα με σώμα και σε εκατέρωθεν ανταλλαγή "πυρών", ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, τα χειρότερα απεφεύχθησαν χάρη στους ψυχραιμότερους του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα χάρη στον κο Π.Κουκουλόπουλο και κο Κ.Πανταζή, οι οποίοι παρενέβησαν «πυροσβεστικά» προτού οι υπόλοιποι… σύντροφοι πιαστούν στα χέρια!

Παρενέβη επίσης και ο γραμματέας της νεοσυσταθείσας ΕΚΑΠ (Επιτροπή Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης) Γιάννης Σουλαδάκης και έτσι το "θερμό επεισόδιο" έλαβε τέλος!

Υπενθυμίζουμε πως οι κύριοι Αξαρλής και Σωτηρόπουλος ήταν μεταξύ των 75 στελεχών που είχαν υπογράψει το κείμενο του Μιχάλη Καρχιμακη, ζητώντας να μην αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του κόμματος ενόψει του συνεδρίου του κόμματος στο τέλος του μήνα!!!​

Εν τω μεταξύ, πρόσκληση για συνάντηση και διάλογο, τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του κρίσιμου συνεδρίου του (26 Φεβρουαρί��υ), απηύθυνε το ΠΑΣΟΚ προς το Συντονιστικό Όργανο των έξι κινήσεων που βρίσκονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς και είχαν πάρει μέρος σε εκδήλωση που είχε γίνει στο Γκάζι με θέμα την ανασύνταξη του χώρου.

Και μετά το «πυξ-λαξ» σειρά έχει ο …διάλογος!

Εν τω μεταξύ, πρόσκληση για συνάντηση και διάλογο, τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του κρίσιμου συνεδρίου του (26 Φεβρουαρίου), απηύθυνε το ΠΑΣΟΚ προς το Συντονιστικό Όργανο των έξι κινήσεων που βρίσκονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς και είχαν πάρει μέρος σε εκδήλωση που είχε γίνει στο Γκάζι με θέμα την ανασύνταξη του χώρου.

Την πρόσκληση απηύθυναν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης και ο αντιπρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ Χρήστος Δερβένης.

Οι έξι κινήσεις που συγκροτούν το Συντονιστικό Όργανο είναι: Κοινωνικός Σύνδεσμος, Πρωτοβουλία Β, Πολιτεία 2012, Π80, Μπροστά, Νέοι Μεταρρυθμιστές. Ηδη έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση οι κινήσεις Πολιτεία, Πρωτοβουλία Β', Νέοι Μεταρρυθμιστές και πέραν του συντονιστικού των έξι κινήσεων ο κ. Ηλ. Μόσιαλος εκ μέρους της κίνησης Δυναμική Ελλάδα. Ερώτημα παραμένει προς το παρόν τι θα απαντήσει ο κ. Γ. Φλωρίδης.

Στο κείμενο της πρόσκλησης αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως η ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς αποτελεί στρατηγικό στόχο του ΠΑΣΟΚ και ότι «είναι αυτονόητο ότι το ΠΑΣΟΚ επιμένει στην άποψή του ότι ο διάλογος πρέπει να γίνει χωρίς προαπαιτούμενα και ηγεμονισμούς, με ειλικρίνεια, όπως απαιτούν οι καιροί και οι συνθήκες στη χώρα μας».

Την παραίτηση των τεσσάρων διορισμένων μελών της ΕΚΑΠ ζητεί η Αριστερή Πρωτοβουλία

Την άμεση παραίτηση των τεσσάρων διορισμένων μελών της ΕΚΑΠ ζητεί, με ανακοίνωσή της, η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για «διορισμένους υβριστές».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη ούτε από κηπουρούς νέας κοπής, ούτε από φυτευτούς προεδρικών αυλών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τι απάντησε ο Σουλαδάκης;

Από την πλευρά του ο κος Σουλαδάκης με ανακοίνωση του τονίζει πως δεν «έχει επικυρωθεί κανένας σύνεδρος από την Ε.ΚΑ.Π» και ξεκαθαρίζει πως «οι μόνοι σύνεδροι που έχουν οριστεί, είναι αυτοί της Κ.Ο.Ε.Σ (Κεντρική οργανωτική επιτροπή συνεδρίου».

Ο κος Σουλαδάκης στην ίδια ανακοίνωση τόνισε πως είναι περήφανος για την πορεία του στο ΠΑΣΟΚ και αποφασισμένος να εξαντλήσει τις δυνατότητες του για να συμβάλλει όπως λέει στη διαφάνεια και τη γνησιότητα των διαδικασιών.

Βίντεο alpha

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top