ΕΛ.ΑΣ - Χρυσή Αυγή και ΠΑΜΕ σε νέο κύκλο αντιπαράθεσης

Για την εισβολή στα γραφεία του κόμματος του Ν.Μιχαλολιάκου

ΕΛ.ΑΣ - Χρυσή Αυγή και ΠΑΜΕ σε νέο κύκλο αντιπαράθεσης

Διαψεύδει η Ελληνική Αστυνομία την καταγγελία της Χρυσής Αυγής ότι χθες το βράδυ αστυνομικοί εισέβαλαν στα γραφεία της στην Ανάβυσσο και συνέλαβαν μέλη του κόμματος, τα οποία φέρονται να χτύπησαν συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ.

Υπενθυμίζουμε πως είχε προηγηθεί καταγγελία συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ ότι καταδιώχθηκε από περίπου 10 μέλη της Χρυσής Αυγής, όταν περνούσε έξω από τα γραφεία του κόμματος και πως τα άτομα αυτά τον εξύβρισαν και ένα εξ αυτών τον χαστούκισε.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, το οποίο και εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αστυνομικοί εισέβαλαν στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Σαρωνικού «δίχως άδεια εισαγγελέα, ψάχνοντας να βρουν τον δράστη μίας ανύπαρκτης επίθεσης» και συνέλαβαν αναίτια ένα μέλος της που στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερο, «καθώς δεν υπήρχε κανένα στοιχείο εναντίον του».

Για το περιστατικό κατέθεσε μάλιστα μήνυση κατά των αστυνομικών για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης.

ΕΛΑΣ: Καμία εισβολή - μία προσαγωγή

Η ΕΛΑΣ από την πλευρά της αναφέρει πως μετά την καταγγελία του συνδικαλιστή, ο διοικητής του οικείου αστυνομικού τμήματος, μαζί με την αναγκαία δύναμη, πήγε εξωτερικά των γραφείων και χωρίς να εισέλθει στους εσωτερικούς χώρους, ενημέρωσε για το περιστατικό βουλευτή του κόμματος, ο οποίος εμφανίστηκε ως υπεύθυνος της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην περιοχή έφθασαν ενισχυτικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και δυο διμοιρίες ΥΑΤ και ΥΜΕΤ, προκειμένου μετά το πέρας της εκδήλωσης και εφόσον αναγνωρίζονταν από τον παθόντα οι συμμετέχοντες στο συμβάν, να προσαχθούν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο παθών από τα 25 περίπου άτομα που εξήλθαν από τα γραφεία και ελέχθησαν στο σημείο, δεν αναγνώρισε το άτομο που τον χαστούκισε, παρά μόνο έναν από τους συμμετέχοντες στο συμβάν, ο οποίος και προσήχθη.

Στην έγκληση που υπέβαλε δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του προσαχθέντα, παρά μόνο του αγνώστου που τον χαστούκισε.
Παπαρήγα: Ναζιστικό τάγμα εφόδου η Χρυσή Αυγή

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, όπως αναφέραμε και στο star.gr, η ΓΓ του ΚΚΕ από το χώρο της συγκέντρωσης στην Ομόνοια χαρακτήρισε «ναζιστικό τάγμα εφόδου» το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Βίντεο alpha

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top