Υπάρ��ει και αυτή η πλευρά: Έπαινος στην υπάλληλο που αποκάλυψε το σκάνδαλο στο ΙΚΑ Καλλιθέας

«Επιδεικνύοντας ζήλο πέραν των ορίων του υπηρεσιακού της καθήκοντος»

Υπάρχει και αυτή η πλευρά: Έπαινος στην υπάλληλο που αποκάλυψε το σκάνδαλο στο ΙΚΑ Καλλιθέας

Σε πείσμα όσων σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αργόμισθους και διεφθαρμένους το σύνολο ή τη μεγάλη πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων, το παράδειγμα της Μαρίας Γαυγιωτάκη αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη ότι υπάρχει και η… αντίπερα όχθη, των έντιμων, ικανών και σκληρά εργαζομένων δημοσίων υπαλλήλων, που όμως σπάνια έχει την ανάλογη προβολή.

Τουλάχιστον, στην περίπτωση της κας Γαυγιωτάκη, η οποία είχε αποκαλύψει την τεράστια απάτη στο ΙΚΑ Καλλιθέας, θα υπάρξει όχι μόνο η προβολή που αρμόζει αλλά και η επιβράβευση που επιβάλλεται.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης, η κα Γαυγιωτάκη προτείνεται «προς απονομή επαίνου» καθώς «με δική της πρωτοβουλία, επιδεικνύοντας ζήλο και διάθεση πέραν των ορίων του υπηρεσιακού της καθήκοντος, αποκάλυψε απάτη σε βάρος του ΙΚΑ Καλλιθέας, ύψους τουλάχιστον €12.000.000».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης:

«Η κ. Γαυγιωτάκη Μαρία, υπεύθυνη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του Ιδρύματος Κοινωνικής Ασφάλισης (ΙΚΑ), με δική της πρωτοβουλία, επιδεικνύοντας ζήλο και διάθεση πέραν των ορίων του υπηρεσιακού της καθήκοντος, αποκάλυψε απάτη σε βάρος του ΙΚΑ Καλλιθέας, ύψους τουλάχιστον €12.000.000. Για το λόγο αυτό προτείνουμε την κ. Γαυγιωτάκη προς απονομή επαίνου, σύμφωνα με το άρθρο 61 ν. 3528/2007».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top