Αποκάλυψη του Star: έσπασαν την πόρτα οι «ειρηνικοί καταληψίες» στο γραφείο του Μέργου!

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα...

Αποκάλυψη του Star: έσπασαν την πόρτα οι «ειρηνικοί καταληψίες»  στο γραφείο του Μέργου!
Μπορεί τα επεισόδια που συνέβησαν σήμερα το πρωί στο ακαδημαϊκό γραφείο του Γ. Μέργου να πυροδότησαν μεγάλη πολιτική ένταση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ (και όχι μόνο), όμως στο αποκαλυπτικό πλάνο της σπασμένης πόρτας, στο ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται ότι η πόρτα όχι μόνο δεν ήταν ανοιχτή (όπως ισχυρίσθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μπάρκας), αλλά οι «εισβολείς» της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ την έχουν σπάσει κιόλας!

Άρα δηλαδή, η κατάληψη μόνο «ειρηνική» και «συμβολική» δεν ήταν στην πραγματικότητα, όπως ισχυρίζονται τα στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος…

Η κόντρα πάντως με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, έδωσε την ευκαιρία στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να επιτεθεί για μια ακόμη φορά στην κυβέρνηση και να ισχυρισθεί ότι προσπαθεί να περιορίσει το δικαίωμα των πολιτών στην διαμαρτυρία.

Πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μπάρκας και Διαμαντόπουλος ισχυρίσθηκαν ότι τους «ξυλοκόπησαν» αστυνομικοί, καταγγελία για την οποία ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Δένδιας έδωσε ήδη εντολή για την διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.

Η κόντρα μεταφέρθηκε και στη Βουλή, με πολύ υψηλούς τόνους μεταξύ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ (Μ. Βορίδη και Δ. Παπαδημούλη) στην οποία συμμετείχαν και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων, όπως του Μ. Χρυσοχοϊδη, ο οποίος επίσης επιτέθηκε με δριμύτητα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ για την πολιτική αντιπαράθεση που ξέσπασε στη Βουλή μετά την «εισβολή» της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ πατώντας εδώ.

​​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top