Συνάντηση Μανιτάκη με Ρακιντζή για την επιτάχυνση των πειθαρχικών στο Δημόσιο

Από κόσκινο οι αθρόες αθωωτικές αποφάσεις

Συνάντηση Μανιτάκη με Ρακιντζή   για την επιτάχυνση των πειθαρχικών στο Δημόσιο
Η επιτάχυνση των πειθαρχικών διαδικασιών στο Δημόσιο ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που είχαν σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνης Μανιτάκης με τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε να δοθεί προτεραιότητα στον αγώνα για την καταπολέμηση της διαφθοράς, σύμφωνα και με τις τελευταίες εντολές του πρωθυπουργού, όπως επίσης να υπάρξει στενή συνεργασία με τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για την άσκηση του πειθαρχικού ελέγχο.

Στόχος είναι να απομακρυνθούν οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δυσφημούν το δημοσιοϋπαλληλικό λειτούργημα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

Συμφωνήθηκε επίσης να περάσουν «από κόσκινο» οι αθρόες αθωωτικές αποφάσεις των πειθαρχικών συμβουλίων και να εξεταστεί η δημιουργία ενός πλαισίου ελέγχου των κρίσεων.

Τις προσεχείς ημέρες, θα υπάρξουν και νέες συναντήσεις μεταξύ στελεχών του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top