Στουρνάρας: Δεν υπάρχει νέος φόρος στα ακίνητα. Απλά… θα ενοποιηθούν οι παλιοί!

«Δεν έχουμε καταλήξει για το αφορολόγητο»

Δεν υπάρχει νέος φόρος απλά… θα ενοποιήσουμε τους παλιούς (που ήταν μόνο... 40) ! Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό.

«Δεν υπάρχει νέος φόρος στα ακίνητα. Προσπαθούμε να ενοποιήσουμε όλους αυτούς τους φόρους σε έναν, εάν είναι δυνατόν» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας, ο οποί��ς υποστήριξε ότι στη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά δεν συζητήθηκε η φορολογία των ακινήτων αλλά μόνο το κόστος ενέργειας στη βιομηχανία.

Ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι γίνεται το καλύτερο δυνατό για να βρεθεί μια ισορροπία, «λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες που περνάει σήμερα ο τόπος αλλά και έχοντας συναίσθηση και των δυσκολιών του κόσμου».

Τέλος, σε ερώτηση για το αφορολόγητο και τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο κ. Στουρνάρας αρκέστηκε να πει πως η κυβέρνηση «δεν έχει καταλήξει ακόμη σε αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top