ΚΟΥΙΖ: Τι επάγγελμα θα έπρεπε να κάνει η Ζ.Κωνσταντοπούλου σύμφωνα με τον Άδωνι;

Δυναμιτίζει το κλίμα με τον Καπερνάρο και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γεωργιάδης

ΚΟΥΙΖ: Τι επάγγελμα θα έπρεπε να κάνει η Ζ.Κωνσταντοπούλου σύμφωνα με τον Άδωνι;

​Έχουν «σεληνιαστεί» τα μέλη της Προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, δεν εξηγείται αλλιώς η στάση τους να «φαγώνονται» καθημερινά σαν τα κοκόρια εντός και εκτός αιθούσης!!!

Οι βολές της κας Κωνσταντοπούλου και του κου Καπερνάρου προς τον πρόεδρο της επιτροπής κύριο Χρ.Μαρκογιαννάκη, όσον αφορά τη στάση του τελευταίου απέναντι στους μάρτυρες και τη διεξαγωγή της όλης διαδικασίας έκαναν έξαλλο τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Φαντάσου να είχαμε βιντεοσκόπηση και να έβλεπε ο κόσμος τη στιγμή που σπάει το δάχτυλό του ο Βασίλης Καπερνάρος. Θα γέλαγε η υφήλιος για 70 χρόνια!»

Σχολιάζοντας τα όσα είπε στη συνεδρίαση της Επιτροπής ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Β. Καρπενάρος για απόπειρα συγκάλυψης, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Εγώ δεν τα ανέχομαι αυτά που λέει ο κ. Καπ��ρνάρος..Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια συγκάλυψης. Παρακαλώ όλους τους συναδέλφους να σταματήσουν αυτές τις γελοίες κατηγορίες περί φιμώσεως».

Ο βουλευτής της ΝΔ ήταν επικριτικός και για την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή, Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας: «Αν είχαμε βγάλει πρόεδρο την κ. Κωνσταντοπούλου θα μας είχε κλείσει όλους φυλακή. Το όνειρό της είναι αυτό. Είναι γεννημένη εισαγγελεύς η γυναίκα, δεν ξέρω γιατί έγινε βουλευτής ή δικηγόρος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top