Κανάκη και Άδωνι για πείτε αλεύρι… ο Ταμήλος σας γυρεύει!!!

Ο γαλάζιος βουλευτής μιλά με το δικό του «βλάχικο» τρόπο για όλους και για όλα!

Κανάκη και Άδωνι  για πείτε αλεύρι… ο Ταμήλος σας γυρεύει!!!

Όταν ο βουλευτής της ΝΔ Μ.Ταμήλος διερωτήθη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης μιας επιτροπής στη Βουλή «γιατί να ερχόμαστε κάθε εβδομάδα ενώ πληρωνόμαστε για μία συνεδρίαση;» δεν περίμενε πρώτον ότι οι δηλώσεις του καταγράφονται και δεύτερον ότι θα γινόταν ένα από τα αγαπημένα θέματα του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του!!!!

Ο κος Ταμήλος ήταν καλεσμένος σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ant1 και μίλησε μεταξύ άλλων για τους ανθρώπους που τον έκαναν “ famous” και δεν είναι άλλοι από τους Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι σατίρισαν μοναδικά μια εμφάνιση του στην επιτροπή υδάτινων πόρων.

«Δεν ήξερα ότι η Βουλή είναι Big Brother» είπε χαρακτηριστικά ο κος Ταμήλος, τονίζοντας πως τα πρώτα αποσπάσματα του Κανάκη τον είχαν εκνευρίσει. «Εκείνες τις μέρες θα τους έσκιζα…. Τιμή μου όμως που με επέλεξαν» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, όταν τον ρώτησαν για τα βίντεο και τα σχόλια που ακούγονται για εκείνον από την εκπομπή τους! Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε μάλιστα να πει πως δεν θα είχε πρόβλημα να πήγαινε ως καλεσμένος στην εκπομπή τους!

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής κος Παπαδάκης πήγε να τον «συγκρίνει» με τον συνάδελφο του Άδωνη Γεωργιάδη, ο κος Ταμήλος είπε: «Ο Άδωνις ηδονίζεται να τον παίζουν τα κανάλια» .

Μιλώντας για τα σκληρά μέτρα και τις περικοπές ο κος Ταμήλος τόνισε πως οι βουλευτές δεν είχαν πολύ χρόνο για να διαβάσουν το τελευταίο μνημόνιο, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως ο ίδιος το ψήφισε με γνώμονα το μέλλον της νεολαίας.

«Η βουλή δε λειτουργεί σωστά… Η δικιά μας η βουλή δουλεύει στο επίπεδο του 90’ από τεχνολογικά μέσα απαρχαιωμένη» πρόσθεσε αναφερόμενος στις ψηφοφορίες και τον τρόπο γενικά λειτουργίας του Κοινοβουλίου!

Σχολιάζοντας τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των βουλευτών, ο κος Ταμήλος άφησε αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου ,ενώ κατήγγειλε πως πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου έχει 4 αστυνομικούς να τον φυλάνε παρά το γεγονός ότι δεν είναι καν βουλευτής.

Τέλος, όταν τον ρώτησαν για την ιδιαίτερη προφορά του ο κος Ταμήλος με χιούμορ απάντησε «Ναι, παραμένω Bλάχος 100%»

Δείτε περισσότερα στο βίντεο από το πρωινό ant1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top