ΣΥΡΙΖΑ: δεν υποστήριξε την βία ο Β. Διαμαντόπουλος

Τι υποστηρίζει ότι εννοούσε ο βουλευτής

ΣΥΡΙΖΑ: δεν υποστήριξε την βία ο Β. Διαμαντόπουλος
«Δεν υποστήριξε την βία ο Β. Διαμαντόπουλος» υποστηρίζει για τις δηλώσεις του βουλευτή του ο ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται πάντως ότι ο βουλευτής του είπε "ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο", αλλά ισχυρίζεται ότι απομονώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι χαλκεύθηκε η δήλωση.

Όπως αναφέρει , «ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη Τύπου - απολογισμό του έργου του στην Καστοριά μίλησε κατά της βίας, χαρακτήρισε ως ανομία πλήθος αυθαιρεσιών του κράτους και τόνισε ότι η οργή των πολιτών πρέπει να γίνει δημιουργική αντίσταση».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Διαμαντόπουλος δήλωσε:

«Θλίβομαι που μπαίνουν σε μια διαδικασία μικροκομματική για να εξισώσουν τη βία με την Αριστερά. Η βία δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά. Ποιός μίλησε για βία; Μίλησα εγώ για βία; Γιατί μπαίνουν στη διαδικασία για αυτά τα μικροκομματικά οφέλη και εξισώνουν αυτές τις καταστάσεις; Δεν μιλήσαμε για βία. Και αυτοί που θάλουνε να μας φέρουν να υπογράψουμε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων να γίνουμε δηλωσίες θα αποτύχουνε.

Βία είναι όλα αυτά τα μέτρα

Βία είναι τα τρία μνημόνια

Βία είναι να μην μπορείς να ταίσεις το παιδί σου.

Βία είναι να μην έχει ρεύμα για τα βασικά

βία είναι να μην έχεις φάρμακα

Ανομία είναι το Mall του κ. Λάτση, το οποίο είναι αυθαίρετο.

Ανομία είναι που ο λαός της Αθήνας δεν μπορεί να κατέβει στην παραλία να κάνει μπάνιο γιατί όλα είναι κλειστά από κέντρα

Βία είναι η ΡΙΚΟΜΕΞ και το ΣΑΜΙΝΑ. Όλα αυτά είναι βία

Αυτό όλο δημιουργεί τις αντιδράσεις σε αυτούς που πλήττονται να έχουν μια αντίδραση η οποία δεν είναι θεμιτή. Ξέρετε γιατί;

Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο.

Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από το ΣΥΡΙΖΑ.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top