ΣΥΡΙΖΑ: να βγάλει την κουκούλα ο Κεδίκογλου

"'Αλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε" σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

ΣΥΡΙΖΑ: να βγάλει την κουκούλα ο Κεδίκογλου
Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη δήλωση που είχε κάνει προηγουμένως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σ. Κεδίκογκλου και στην οποία καταδίκαζε, όπως επίσης το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ σε ανακοινώσεις τους τη φραστική επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη, χθες το βράδυ στην Τεχνόπολη, αλλά και ασκούσε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την στάση του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την συμπάθειά του στον Γιώργο Καμίνη και επισημαίνει ότι «οι οποιεσδήποτε διαφωνίες και αντιρρήσεις με τα έργα και τις ημέρες του δημάρχου δεν δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές».

Καλεί όμως τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «να βγάλει επιτέλους την κουκούλα για να δει καλύτερα και να μας πει πού είναι τα κλεμμένα και οι μίζες που τόσα χρόνια στελέχη του κόμματός του και του μνημονιακού συνεταίρου του, του ΠΑΣΟΚ έφαγαν και έβγαλαν στο εξωτερικό».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει στην ανακοίνωσή του: «Η ανομία και η συγκάλυψη έφθασαν στο τέλος τους».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ, δήλωσε:

«Άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ούτε και τώρα έχει το θάρρος να καταδικάσει τους εκλεκτούς του κουκουλοφόρους αλλά και τους βουλευτές του που υποκινούν τέτοιες ενέργειες.

Τον παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top