Νέα χρονιά με νέες… ΚΟΝΤΡΕΣ!! Χρυσή Αυγή VS Σημίτη !!!

«Πήρε προκλητικά…25.000 ευρώ για μικρές ζημιές στο γραφείο του»

​Επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη για την απόφασή του να διεκδικήσει και να λάβει από το Δημόσιο αποζημίωση για τις επιθέσεις στο πολιτικό του γραφείο, εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης η Χρυσή Αυγή.

Το κόμμα του κυρίου Μιχαλολιάκου κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό, χρησιμοποιώντας την πρόσφατη επίθεση στα γραφεία της στον Ασπρόπυργο ως αφορμή για να υποστηρίξει ότι παρά τις «δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν δεχθεί τα μέλη και τα γραφεία του, η Χρυσή Αυγή δεν διεκδίκησε ποτέ ούτε ένα ευρώ από το ελληνικό κράτος». Για το λόγο αυτό, στη σχετική ανακοίνωση είναι συνημμένη και φωτογραφία από τις ζημιές στα συγκεκριμένα γρ��φεία.

Πρόκειται για «προκλητική ενέργεια ... σε μια περίοδο που συμπατριώτες μας βιώνουν στο πετσί τους την αναλγησία του Κράτους», συνεχίζει η ανακοίνωση, που δεν παραλείπει να επιτεθεί στο... Πολυτεχνείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή δεν έλαβε και κυρίως δεν διεκδίκησε ποτέ ούτε ένα ευρώ από το ελληνικό κράτος, παρά τις δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν δεχθεί τα μέλη και τα γραφεία του, όπως η τελευταία στην Τ.Ο. Ασπροπύργου.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, αξιοποιώντας τις διατάξεις του νόμου 1897/90, περί ''απονομής συντάξεως και παροχής βοήθειας σε θύματα τρομοκρατίας'', απευθύνθηκε εγγράφως στο υπο��ργείο οικονομικών, απαιτώντας αποζημίωση, για τις εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο πολιτικό του γραφείο, τον Ιανουάριο του 2010 και τον Απρίλιο του 2012. Συμφώνως προς τις σχετικές διατάξεις του νόμου, ο πρώην πρωθυπουργός, ζήτησε και έλαβε από το ελληνικό κράτος υπό τη μορφή αποζημίωσης, το ποσό των 25.000 ευρώ! Η απόφαση υπεγράφη από το υπουργείο Οικονομικών και από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Σημειώνεται ότι, από τις δυο επιθέσεις στο πολιτικό του γραφείο, είχαν προκληθ��ί μικρές υλικές ζημιές στο διάδρομο και στη πόρτα του γραφείου. Εν τούτοις, ο κύριος Σημίτης, τα έργα και τις ημέρες του οποίου πληρώνει ακριβά σήμερα ο Λαός μας, απαίτησε και έλαβε αποζημίωση τόσο για τις υλικές ζημιές, όσο και για την ''ηθική'' βλάβη που υπ��στη… Η προκλητική τούτη ενέργεια του πρώην πρωθυπουργού, ενός από τους πρωταγωνιστές του οικονομικού δράματος που βιώνει ο Ελληνικός Λαός, έρχεται σε μια περίοδο που συμπατριώτες μας βιώνουν στο πετσί τους την αναλγησία του Κράτους.

Αυτό ήταν και παραμένει το Καθεστώς της Μεταπολίτευσης. Εχθρικό προς τον Λαό μας και τα συμφέροντά του και υπηρέτης της οικονομικής και πολιτικής ελίτ του Πολυτεχνείου, η οποία εξουσιάζει από το 1974 κι εντεύθεν. Αναμένουμε εν καιρώ, την αποζημίωση του Ελληνικού Λαού, για την ηθική βλάβη και την οικονομική ζημία, την οποία το μεταπολιτευτικό καθεστώς προκάλεσε. Μέχρι τη στιγμή της Νεμέσεως, ο Λαός μας θα αγωνίζεται να επιβιώσει και οι κοινοβουλευτικοί ταγοί θα συνεχίσουν να πλουτίζουν, απομυζώντας τον ιδρώτα και το αίμα μας."

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top