Τσίπρας: χρονιά της μεγάλης ανατροπής το 2013

Τι αναφέρει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα

«Το 2013 μπορεί να είναι η χρονιά της μεγάλης ανατροπής» υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

«Καθήκον όλων μας, είναι να μετατρέψουμε το 2013 στην χρονιά που η δημοκρατία θα νικήσει το μνημόνιο και τις αγορές και να είναι η χρονιά της εξεγερμένης αξι��πρέπειας και της αλληλεγγύης» αναφέρει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προσθέτει σχετικά με την οικονομία:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να μην επιτρέψουμε να γίνουν πράξη οι προβλέψεις του μνημονίου για το 2013, γιατί τότε θα ζήσουμε τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση που βίωσε η χώρα σε περίοδο ειρήνης».

Ο κ. Τσίπρας ισχυρίσθηκε επίσης ότι «το πολιτικό προσωπικό που χρεοκόπησε τη χώρα, που νομοθέτησε τη διαπλοκή και τη διαφθορά, που εξασφάλιζε την ατιμωρησία των υπευθύνων, δεν έχει τίποτα περισσότερο να προσφέρει, παρά μόνο νέα δεινά, περισσότερη καταστροφή, νέα σκάνδαλα και ατιμωρησία».

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει επίσης ότι «το 2013 θα σταματήσουμε τη καταστροφή και θα ανατ��έψουμε το πολιτικό κατεστημένο της διαφθοράς, για να ξαναφτιάξουμε το τόπο μας από την αρχή, όπως μας αξίζει, για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα με δίκαιη ανάπτυξη, αλληλεγγύη και προκοπή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top