Παπακωνσταντίνου: δεν κρύβω τίποτα, δεν θα γίνω η πρόθυμη Ιφιγένεια κανενός

Πως σχολίασε σε γραπτή δήλωση την πρόταση παραπομπής του

Παπακωνσταντίνου: δεν κρύβω τίποτα, δεν θα γίνω η πρόθυμη Ιφιγένεια κανενός
Την πρόταση παραπομπής του από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στη Βουλή σχολίασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, σε γραπτή δήλωσή του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν κρύβει τίποτα και ότι δεν θα γίνει «η πρόθυμη Ιφιγένεια κανενός».
«Η σημερινή πρόταση παραπομπής μου σε Προανακριτική Επιτροπή βρίθει ανακριβειών και με θεωρεί εκ προοιμίου ένοχο για αλλοίωση από εμένα ηλεκτρονικών αρχείων που άλλοι είχαν στην κατοχή τους τελευταίους 18 μήνες» υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, διατυπώνοντας αιχμές, για μία ακόμη φορά, και για τον κ. Βενιζέλο.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου πρόσθεσε: «Πρόκειται για μία καταφανή προσπάθεια να κατασκευαστούν ένοχοι. Δεν έχω καμία σχέση με το αδίκημα το οποίο θίγει κατεξοχήν εμένα, καθώς πρόκειται για μια αλλοίωση που δεν είχα κανένα κίνητρο να κάνω».

Τέλος, διευκρινίζει ότι βρίσκεται στη διάθεση της Βουλής και χαρακτηρίζει για μία ακόμη φορά «σκευωρία» τις εις βάρος του κατηγορίες. «Είμαι προφανώς στη διάθεση της Βουλής, η οποία οφείλει να κάνει άμεσα τα πάντα για να ερευνήσει αυτή τη σκευωρία. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και δεν θα γίνω η πρόθυμη Ιφιγένεια κανενός,» καταλήγει συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός.

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top