Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο βίντεο της Χρυσής Αυγής που «κατέβασε» το You Tube

"Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια"

Με ένα βίντεο, που ανήρτησε στο youtube εύχεται χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες η Χρυσή Αυγή.

Το βίντεο "ντύνει" μουσικά το τραγούδι «Ας ερχόσουν για λίγο» με τη φωνή της Δανάης Στρατηγοπούλου.


Στο πρώτο μέρος του εν λόγω βίντεο έχουν χρησιμοποιηθεί εικόνες από την «παλιά Αθήνα», ενώ στο δεύτερο παρουσιάζεται η Ελλάδα του σήμερα, με πρόσωπα μεταναστών, αλλά και επεισόδια από πορείες και άλλες συγκεντρώσεις.


«Από τα χρόνια που πέρασαν στο μέλλον που χτίζουμε με τον αγώνα μας. Καλά Χριστούγεννα με πίστη και δύναμη. Για μια νέα “παλαιά” Αθήνα. Για μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού», είναι το μήνυμα στο οποίο καταλήγει η Χρυσή Αυγή.


Ωστόσο, το youtube κατέβασε το βίντεο δηλώνοντας ότι προάγει τη... "ρητορική μίσους" με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της Χρυσής Αυγής.

"Ένα από τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα βίντεο, γεμάτο ρομαντισμό και νοσταλγία για μία αξέχαστη εποχή, απαγορεύθηκε και διεγράφη από το διαδίκτυο. Αναφερόμαστε στο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο: "Καλά Χριστούγεννα από την Χρυσή Αυγή σε όλους τους Έλληνες" με εικόνες από την παλιά Αθήνα.
Ο διαδικτυακός τόπος Youtube το απέσυρε δηλώνοντας ότι προάγει τη... "ρητορική μίσους"! Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια. Μπορούσαν τουλάχιστον να πουν ότι απαγορεύεται οτιδήποτε έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή, για να περιοριστεί η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι το εν λόγω βίντεο απεσύρθη σε χρόνο ρεκόρ. Σίγουρα οι εικόνες και τα μηνύματα που περιέχει μιλούν στις ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων.
Προχωράμε σε νέα ανάρτηση στον διαδικτυακό τόπο dailymotion και καλούμε όλους τους Έλληνες να προωθήσουν αυτή την όμορφη σύνθεση εικόνων και ήχων, στέλνοντας ��αράλληλα τις ευχές μας για γρήγορη απελευθέρωση από τη στυγνή τυρρανία που εξουσιάζει τον κόσμο".ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top