«Το Χ είναι εδώ»: Το Twitter παρουσίασε το νέο λογότυπο

Η CEO της πλατφόρμας έδωσε στη δημοσιότητα το νέο σήμα της

Το «X» Είναι Και Επίσημα Το Νέο Λογότυπο Του Twitter

Μία φωτογραφία με το νέο λογότυπο του Twitter, ένα λευκό Χ σε μαύρο φόντο, έδωσε στη δημοσιότητα η διευθύνουσα σύμβουλος της διάσημης πλατφόρμας, αφότου ο ιδιοκτήτης του, Έλον Μασκ εξέφρασε την επιθυμία αντικατάστασης του διάσημου μπλε πτηνού. 

«Το Χ είναι εδώ. Πάμε» έγραψε σε ένα τουίτ το πρωί της Δευτέρας, η Λίντα Γιακαρίνο.

 

 

Αλλά και ο ίδιος ο Έλον Μασκ άλλαξε την εικόνα του προφίλ του, με το νέο λογότυπο.  Ο ισχυρός άνδρας της Tesla και της SpaceX θέλει να δημιουργήσει μια νέα «υπέρ-εφαρμογή» με την ονομασία «Χ».

twitter

Εξάλλου, από τη στιγμή εξαγοράς του Twitter, τον περασμένο Οκτώβριο, η εταιρεία άλλαξε την εμπορική ταυτότητα της σε X Corp, αντανακλώντας το όραμα του δισεκατομμυριούχου για τη δημιουργία μιας «υπερεφαρμογής», όπως η κινεζική WeChat.

Η ηλεκτρονική σελίδα του Twitter αναφέρει πως το λογότυπό της, το  διάσημο μπλε πουλί, είναι «το πιο αναγνωρίσιμο στοιχείο της αξίας της», προσθέτοντας ότι «αυτός είναι ο λόγος η εταιρεία είναι τόσο προστατευτική για το λογότυπό της».

Το λογότυπο του Twitter αντικαταστάθηκε προσωρινά τον Απρίλιο από το Shiba Inu dog της Dogecoin, με αποτέλεσμα να αυξηθεί κατά 4 δισεκατομμύρια δολάρια η αγοραστική αξία του νομίσματος με το αναφερόμενο meme.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top