Μαϊάμι: Αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την προσγείωσή του

Στιγμές τρόμου για τους 126 επιβάτες

Τον απόλυτο πανικό έζησαν οι επιβάτες ενός αεροπλάνου, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αεροσκάφος της Red Air, μιας χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας, αναχώρησε από το Σάντο Ντομίνγκο της Δομινικανής Δημοκρατίας με προορισμό το Μαϊάμι με 126 επιβάτες και 11 μέλη πληρώματος. 

 

 

Κατά την προσέγγισή του στο αεροδρόμιο, εμφανίστηκε βλάβη στον μηχανισμό προσγείωσης, με αποτέλεσμα ο πιλότος να προσγειώσει το αεροσκάφος με την κοιλιά, προσκρούοντας πάνω σε ένα μικρό κτίσμα κι έναν πύργο επικοινωνιών. Αμέσως μετά την πρόσκρουση τυλίχθηκε στις φλόγες. 

αεροπλάνο Μαϊάμι

Το αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες αμέσως μετά την προσγείωσή του

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

«Νόμιζα ότι θα πέθαινα», δήλωσε στο CBS Miami η Πάολα Γκαρσία, μία από τους επιβάτες. Όπως εξήγησε, κατά την προσγείωση ήταν τόσο τρομαγμένη που αγκάλιασε τον άγνωστο ηλικιωμένο άνδρα που καθόταν δίπλα της στο αεροπλάνο. «Ήταν φρικτό. Ταρακουνιόμασταν και έσπασαν πολλά παράθυρα, και μετά όλα σταμάτησαν. Λίγες στιγμές αργότερα, ο κόσμος άρχισε να τρέχει προς τα έξω επειδή υπήρχε φωτιά».

Σύμφωνα με έναν άλλον επιβάτη, τον Μπάλο Ντελγκάντο, η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής που κατέφθασε μέσα σε ένα λεπτό καθησύχασε τους επιβάτες, οι οποίοι είχαν πανικοβληθεί βλέποντας τις φλόγες. Έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα κατά την εκκένωση του φλεγόμενου αεροσκάφους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top