Βερολίνο: Όχημα έπεσε σε πλήθος - Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες

Συνελήφθη ο οδηγός - Άγνωστα τα αίτια του δυστυχήματος

Συναγερμός στο Βερολίνο, όταν όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος. Πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες.

Ένα όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος με πολίτες στο δυτικό Βερολίνο, κοντά στη δημοφιλή εμπορική λεωφόρο Kurfuerstendamm στα δυτικά της γερμανικής πρωτεύουσας το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, τουλάχιστον ένας άνθρωπος «έχασε» τη ζωή του και άλλοι 30 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής.

Βερολίνο - αυτοκίνησε έπεσε σε πλήθος

Βερολίνο - αμάξι έπεσε σε πλήθος

τραυματίες στο Βερολίνο

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, έπεσε πάνω στο πλήθος, συνέχισε την πορεία του για ακόμη 200 μέτρα και κατέληξε στη βιτρίνα πολυκαταστήματος καλλυντικών. Ο οδηγός συνελήφθη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος ή εάν έπεσε σκόπιμα μέσα στο πλήθος. 

Βερολίνο - πλήθος

αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος στο Βερολίνο

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο σημείο της φονικής επίθεσης της 19ης Δεκεμβρίου 2016. Τότε ο Άνις Άμρι, ένας Τυνήσιος αιτών άσυλο με δεσμούς με ισλαμιστικές οργανώσεις, κατέλαβε ένα φορτηγό, σκότωσε τον οδηγό του και το έριξε πάνω σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά, με αποτέλεσμα να σκοτώσει 11 ανθρώπους και να τραυματίσει δεκάδες άλλους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top