Έπεσε από καταρράκτη 15 μέτρων και επέζησε: Καρέ - καρέ η πτώση της!

«Χτύπησα σε έναν βράχο στον βυθό, στην αριστερή πλευρά μου»

Αμερικανίδα αθλήτρια κατέγραψε την τρομακτική πτώση της από καταρράκτη ύψους δεκαπέντε μέτρων στη Χαβάη, με κάμερα που ήταν στερεωμένη πάνω της. Η βολεϊμπολίστρια επέζησε από θαύμα, παρ' ότι τραυματίστηκε σοβαρά.

Η αγάπη τους για το ράφτινγκ παραλίγο να τους στοιχίσει τη ζωή

«Πήγα για αναρρίχηση και έπεσα από έναν καταρράκτη 15 μέτρων. Κατέληξα να χτυπήσω σε ένα βράχο στον βυθό, στην αριστερή πλευρά μου» ανέφερε η Χίδερ Φριεζεν. 

Υποβρύχια βογκητά ανείπωτου πόνου καθώς η αμερικανίδα αθλήτρια συντρίβεται πάνω στα βράχια..

Έσπασα 10 πλευρά και ο πνεύμονάς μου κατέρρευσε. Και έσπασα την ωμοπλάτη μου

Παρά τα σοβαρά της τραύματα η μαχητική αθλήτρια του μπιτς-βόλεϊ παλεύει να βγει στην επιφάνεια.Οι φίλοι της τρέχουν να βοηθήσουν...

Η κάμερα καταγράφει τα δραματικά λεπτά. Βγαίνει με δυσκολία στην όχθη με τσακισμένα πλευρά και δυσκολεύεται να ανασάνει.

Με μετέφεραν με ελικόπτερο κι έμεινα στο νοσοκομείο μερικές εβδομάδες. Με εγχείρησαν για να βάλουν λάμες στα πλευρά μου, τόσο διαλυμένα ήταν. 

Από το ίδιο σημείο, έπεσαν κι άλλοι και σκοτώθηκαν. Η Χίδερ ήταν τυχερή, μέσα στην ατυχία της.

Ο γιατρός μου είπε ότι θα έπαιρνε έξι μήνες με ένα χρόνο για να ξαναπαίξω.. αν ξαναπαίξω.. Κι εγώ είπα: «Οχι! θα παίξω ξανά.. Αυτό θα γίνει!»

Το σοκαριστικό ατύχημα συνέβη στην Χαβάη το 2016. «Με έσωσε ο Θεός» λέει σήμερα η 26χρονη, που με ατσάλινη θέληση, επέστρεψε στο αγαπημένο της άθλημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top