«Game Of Thrones» κατά Τραμπ – Έξαλλοι οι ηθοποιοί της σειράς και το HBO

Το tweet του Προέδρου των ΗΠΑ που προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια

Game of Thrones

Την φαεινή ιδέα να παραφράσει μια εμβληματική φράση του «Game Of Thrones» είχε ο Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να χαιρετίσει την επικείμενη επαναφορά των κυρώσεων σε βάρος της Τεχεράνης.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, μέσω του Twitter του, «ανέβασε» χωρίς να κάνει άλλο σχόλιο, μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται να περπατάει, φορώντας μπλε κοστούμι και κόκκινη γραβάτα, με το κεφάλι στο πλάι και τη φράση «Οι κυρώσεις έρχονται» («Sanctions are coming», στα αγγλικά).

Στην αφίσα διευκρινίζεται ότι οι κυρώσεις θα τεθούν σε εφαρμογή την 5η Νοεμβρίου. Σε μια άλλη αναφορά στο «Game of Thrones», τα «O» έχουν τρεις κάθετες λωρίδες.

Ωστόσο η φράση αυτή παραπέμπει στο «Winter is Coming», δηλαδή «Ο Χειμώνας έρχεται» που είναι τίτλος στο πρώτο επεισόδιο της blockbuster σειράς αλλά και μια από τις φράσεις που χρησιμοποιείται συχνότερα στο «Game of Thrones».

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ HBO

Το τηλεοπτικό δίκτυο HBO που προβάλλει τη σειρά δεν δεν άργησε να αντιδράσει.

Με ανάρτησή του στο Twitter, έγραψε: «Πώς λέμε διαστρέβλωση ενός σήματος κατατεθέν στη γλώσσα Ντοθράκι;» διερωτήθηκε η HBO. (Η γλώσσα Ντοθράκι είναι η φανταστική γλώσσα που μιλάει η βασίλισσα Ντενέρις Ταργκάριεν και ο λαός της).

 

 

ΕΞΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Αλλά και δύο πρωταγωνίστριες της σειράς διατύπωσαν τη δυσφορία τους για την πρωτοβουλία του προέδρου να την επικαλεστεί. 

Αριστερά η Μέισι Ουίλιαμς και δεξιά η Σόφι Τέρνερ

«Αηδία» απάντησε λακωνικά η Σόφι Τέρνερ ή Σάνσα Σταρκ στο «Game of Thrones»— κάτω από το μοντάζ που ανήρτησε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter. 

 Η Μέισι Ουίλιαμς ή Άρια στη σειρά επαναπροώθησε το μήνυμα του προέδρου, με το σχόλιο «Όχι σήμερα». 

Αριστερά η Σόφι Τέρνερ και δεξιά η Μέισι Ουίλιαμς
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top