Suzi Grant: H 68χρονη που κάνει θραύση στα social media

Το στυλ δεν έχει ηλικία

Suzi Grant: Ένα "διαφορετικό" fashion icon

Η Suzi Grant αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός! Ζει στο Μπράιτον και ξεκίνησε το blog της «Alternative Ageing» το 2014 με σκοπό να βοηθήσει άλλα άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών να ζουν πιο υγιείς και ευτυχισμένες ζωές.

Η Grant έχει ήδη κερδίσει ένα εντυπωσιακά μεγάλο κοινό στο ιστολόγιό της, στο οποίο μοιράζεται διάφορες συμβουλές. Συμβουλές μόδας, συμβουλές υγείας, συνταγές, βίντεο και πολλά άλλα.

Η 68χρονη, όχι μόνο εμψυχώνει τις ηλικιωμένες γυναίκες, αλλά δείχνει και το πως μπορεί κάποια να είναι στιλάτη, να διασκεδάζει και να ζει περιπέτειες σε οποιαδήποτε περίοδο της ζωής της.

Η Suzi ένιωθε παραμελημένη στα μάτια της κοινωνίας, ως ηλικιωμένη γυναίκα και επέλεξε να απολαύσει τη ζωή της με αυτόν τον τρόπο!

«Δεν αισθάνομαι πλέον αόρατη, όπως έκανα στα 50 μου και δεν πρέπει ούτε κι εσείς. Γι’ αυτό θέλω να μοιραστώ μαζί σας όσα έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια, ώστε κι εσείς να αδράξετε τη ζωή και να την απολαύσετε όσο κι εγώ» έγραψε η ίδια στο blog της.

Η Grant ανεβάζει πολλές φωτογραφίες στη σελίδα της στο Instagram, μέσω των οποίων προβάλλει το πάθος της για το στυλ και την ενδιαφέρουσα και ενεργητική ζωή. Η ίδια, παρόλο που τώρα ακολουθεί μία πιο υγιεινή διατροφή, ήταν λάτρης ενός πολύ διαφορετικού τρόπου ζωής. Όταν εργαζόταν ως τηλεοπτική και ραδιοφωνική δημοσιογράφος για δίκτυα όπως το Sky News και το BBC Radio4, η Grant έπινε και κάπνιζε υπερβολικά.

Όμως, όταν η μητέρα της πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 63 ετών, πριν από δύο δεκαετίες, αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της. Έγινε διατροφολόγος και έχει ήδη γράψει τρία βιβλία που όλα εστιάζουν στην ενθάρρυνση των ανθρώπων για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top