Το Harrods ξηλώνει το άγαλμα της Νταιάνα

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

12 χρόνια τώρα όποιος έμπαινε στο harrods του Λονδίνου, έβλεπε τη Λαίδη Νταιάνα να χορεύει με τον Ντόντι  Αλ Φαγέντ, να  κοιτάζονται στα μάτια και  να αφήνουν από τα ενωμένα χέρια τους ένα πουλί που ανοίγει τα φτερά του.

«Αθώα θύματα». Ο τίτλος του καθόλου τυχαίος. Έτσι ήθελε ο πατέρας του Ντόντι να αποτυπωθεί στο μαυλό των ανθρώπων ο άδικος χαμός τους. Αμέσως μετά το αυτοκινητικό δυστύχημα στις 31 Αυγούστου 1997 στο Παρίσι, ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ παρήγγειλε το αμφιλεγόμενο άγαλμα. Τοποθετήθηκε στο πολυκατάστημα της οικογένειας. Σήμερα οι νέοι ιδιοκτήτες αποφάσισαν πώς ήρθε η ώρα για την αφαίρεσή του καθώς ο Ουίλιαμ και ο Χάρι, έχουν παραγγείλει το δικό τους άγαλμα στη μνήμη της μητέρας τους.

 

Το επίσημο άγαλμα της Νταιάνα  θα βρίσκεται στο παλάτι

Για χρόνια το συγκεκριμένο άγαλμα του harrrods ήταν ένα μαύρο αγκάθι για το παλάτι του Μπάκινγχαμ. Όταν ο Ντόντι και η Νταϊάνα συναντήθηκαν για πρώτη, η Πριγκίπισσα ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Πρίγκιπα Κάρολο. 

Η σχέση τους έγινε εξώφυλλο σε όλα τα  βρετανικά ταμπλόιντς. Η φωτογραφία της που φιλούσε το δισεκατομμυριούχο playboy έκανε το γύρο του κόσμου.

Πέρασαν αρκετό χρόνο οι δυο τους στη Νότια Γαλλία και στη Σαρδηνία, πριν πετάξουν για το Παρίσι, όπου συνέβη το μοιραίο. Ο πατέρας του κατηγορεί τακτικά την βασιλική οικογένεια  ότι υποκίνησε τον θάνατο του ζευγαριού.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top