Όταν ο Πούτιν συνάντησε τη Μελάνια-Ο Ρώσος Πρόεδρος γοητεύτηκε από την ομορφιά της

Viral έχουν γίνει οι φώτο με την αντίδραση του Βλαντιμίρ - Πρώτη ανάρτηση 07-07-2017 23:37

Η Μελάνια γοήτευσε τον Πούτιν στη Σύνοδο των G20

Στα… «δίχτυα» της Μελάνια πιάστηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά το τέλος της μαραθώνιας συνάντησης του με τον Ντόναλντ Τραμπ, η οποία κράτησε 2,5 ώρες.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το τετ-α-τετ του Προέδρου των ΗΠΑ με τον Ρώσο ομόλογό του, έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ενώ αντάλλαξαν και πολλές φιλοφρονήσεις.

Ωστόσο όλοι οι πάγοι έλιωσαν όταν την εμφάνιση της έκανε η Μελάνια Τραμπ.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αφού «ελευθερώθηκε» από το ξενοδοχείο στο οποίο ήταν «εγκλωβισμένη» λόγω των διαδηλώσεων στο Αμβούργο, βρέθηκε δίπλα στον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τον  επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρμεντ Ρεξ Τίλερσον μετά τη συνάντηση των δύο ηγετών στο Αμβούργο,  οι δύο πρόεδροι «συνδέθηκαν πολύ γρήγορα» και είχαν μια «πολύ εποικοδομητική συνάντηση». Μάλιστα, κανείς από τους δύο δεν ήθελε να σταματήσει τη συζήτηση και κάποια στιγμή παρενέβη η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, η Μελάνια Τραμπ, και προσπάθησε να τους πείσει να... ολοκληρώσουν.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΑΝΙΑ

Ωστόσο οι φώτο που έχουν γίνει viral από τη συνάντηση αυτή, είναι όταν ο Πούτιν ήρθε τετ-α-τετ με την ομολογουμένως εκθαμβωτική και ντυμένη στα άσπρα Μελάνια, η οποία επέλεξε ένα vintage φόρεμα με κρόσια.

Όπως βλέπετε και στα στιγμιότυπα, ο Ρώσος Πρόεδρος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της, με το χαμόγελό του να φτάνει… μέχρι τ΄αυτιά την στιγμή που της έσφιξε το χέρι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top