«Παρθενική» χειραψία για Τραμπ-Πούτιν! Έσφιξαν τα χέρια και κανόνισαν να συναντηθούν σύντομα

Οι δυο ηγέτες ήρθαν τετ-α-τετ στη συνάντηση των G20 στο Αμβούργο

Την πρώτη τους χειραψία αντάλλαξαν ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την (πρώτη) συνάντηση τους στη Σύνοδο Κορυφής της G20 στο Αμβούργο.



 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και ο Πρόεδρος της Ρωσίας, «έσφιξαν το χέρι ο ένας του άλλου και είπαν ότι θα συναντηθούν σύντομα ιδιαιτέρως, θα ιδωθούν σύντομα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Η ιδιαίτερη συνάντηση των δύο ηγετών είναι προγραμματισμένη για τις 16:45 (ώρα Ελλάδας) στο περιθώριο της συνόδου κορυφής.

Όταν ερωτήθηκε αν ο Πούτιν έχει πολλές ερωτήσεις να θέσει στον Τραμπ, ο Πεσκόφ είπε πως έχει. Ο ρώσος ηγέτης ενημερώθηκε πλήρως για το ότι ο Τραμπ χαρακτήρισε χθες αποσταθεροποιητική τη συμπεριφορά της Μόσχας, πρόσθεσε ο Πεσκόφ και θα λάβει υπόψη του αυτό και άλλες παρατηρήσεις από αμερικανούς αξιωματούχους.

H MEΡΚΕΛ, ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΟΙ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ

«Οικοδέσποινα» της Συνόδου των G20 δεν είναι άλλη από την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία τόνισε πως θα εκπροσωπήσει τόσο τα γερμανικά όσο και τα ευρωπαϊκά συμφέροντα.

Παράλληλα, είπε ότι διακρίνει ποικίλες εναλλακτικές για την επίλυση των διαφορών σχετικά με την πολιτική για το κλίμα κατά τη διάρκεια της Συνόδου της G20 στο Αμβούργο.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

Την ώρα που το Αμβούργο «φλέγεται» με τους διαδηλωτές να έχουν εγκλωβίσει την Μελάνια και τα άγρια επεισόδια (με φωτιές, ξύλο και τραυματίες) να πρωτοστατούν, το κλίμα στο κεντρικό κτίριο της Συνόδου, «Hamburger Messe» είναι εντελώς διαφορετικό.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ

Με την αστυνομία να έχει στήσει μια μεγάλη περίμετρο ασφαλείας καθώς στο εσωτερικό του βρίσκονται οι ηγέτες των G20, η Γερμανίδα Καγκελάριος υποδέχτηκε τους «καλεσμένους» της τον καθένα με διαφορετικό τρόπο.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΡΙΝΤΟ

Τα στιγμιότυπα είναι χαρακτηριστικά, καθώς με άλλους αντάλλαξε απλώς μια χειραψία, σε άλλους έκανε γκριμάτσες, ενώ δεν έλειψαν και τα φιλιά με εκείνους πιο νιώθει πιο «κοντά» της.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΙ

Να μην ξεχάσουμε άλλωστε και την πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει η Μέρκελ σε ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία γερμανικά περιοδικά, όπου μεταξύ άλλων, παραδεχόταν πως με κάποιους ηγέτες ήταν πιο «κοντά» συγκριτικά με άλλους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top