ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Γυναίκα είδε φωτογραφία του ετοιμοθάνατου πατέρα της σε πακέτο τσιγάρων

Η ιστορία της Τζόντι Τσαρλς συγκλονίζει

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Γυναίκα είδε φωτογραφία του ετοιμοθάνατου πα

Από τα σύννεφα έπεσε η Τζόντι Τσαρλς, 42 ετών, όταν αντίκρυσε το πρόσωπο του ετοιμοθάνατου πατέρα της στο κρεβάτι του πόνου, όχι από κοντά, αλλά σε φωτογραφία πάνω σε πακέτο τσιγάρων!

Η 42χρονη είδε τη φωτογραφία στα τσιγάρα ενός φίλου της κι αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η απάντηση που έλαβε είναι ότι μάλλον κάνει λάθος και ότι νομίζει ότι είναι ο πατέρας της, ενώ δεν είναι. Χαρακτήρισαν, μάλιστα, «δυσάρεστο γεγονός» το ότι «στενοχωρήθηκε, νομίζοντας ότι βλέπει τον πατέρα της».

Η Τζόντι έχασε τον πατέρα της στα 66 του, από λέμφωμα, έναν σπάνιο καρκίνο του αίματος, ενώ έπαθε σηψαιμία. Ήταν χρόνιος καπνιστής κι είχε μηχανική υποστήριξη, όπως λέει η κόρη του, πολλές φορές. Κάποια από αυτές φαίνεται ότι τον τράβηξαν φωτογραφία.

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι γνωρίζει κάθε χιλιοστό του προσώπου του πατέρα της, γιατί τον κούρευε επί 20 χρόνια κι ότι δεν πείθεται από την απάντηση και τη στάση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Δείτε και μόνοι σας:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top