ΤΡΑΓΙΚΟ: ΑΥΤΗ η ΚΟΥΚΛΑ έχει κάνει 3 απόπειρες ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ γιατί νομίζει ότι είναι άσχημη

Κοι��άζεται στον καθρέφτη και δεν είναι με τίποτα ικανοποιημένη

ΤΡΑΓΙΚΟ: ΑΥΤΗ η ΚΟΥΚΛΑ έχει κάνει 3 απόπειρες ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ γιατί νομίζει ότι είναι άσχημη

​Μοιάζει με άγγελο… Έχει κατάξανθα μακριά μαλλιά, μεγάλα γαλανά μάτια ενώ το πρόσωπο της είναι αψεγάδιαστο. Ωστόσο, εκείνη πιστεύει ότι είναι άσχημη… τόσο άσχημη που έχει επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της για αυτό το λόγο.

Η Αλάνα Μπάγκελ από τη Μεγάλη Βρετανία, πάσχει από διαταραχή σωματικής δυσμορφίας (Body Dysmorphic Disorder), μια κλινική διάγνωση του άγχους που διαστρεβλώνει την άποψη των ατόμων για το πώς φαίνονται!

3A15BBE200000578-3908206-image-a-75_1478358657231.jpg
Ξοδεύει καθημερινά τέσσερις ώρες μπροστά από τον καθρέφτη για να μακιγιαριστεί αλλά και πάλι νιώθει τόσο άσχημα που έχει κάνει τρεις απόπειρες αυτοκτονίας.

«Προσπαθούσα να βγάλω μία φωτογραφία που να μου αρέσει αλλά τις έσβηνα όλες. Σε περίπ��ωση που ανέβαζα κάποια φωτογραφία στο Instagram και δεν έπαιρνε πολλά likes τότε θα με έκανε ακόμα περισσότερο να πιστεύω ότι είμαι αηδιαστική», εξομολογείται η ίδια.

ImageHandler.jpg
Μάλιστα, το μίσος για την εμφάνισή της ήταν τόσο έντονο που για τέσσερα χρόνια δεν έβγαινε από το δωμάτιό της. Σύμφωνα με την 20χρονη πλέον κοπέλα, όλα ξεκίνησαν στα 14 της. Είχε μακριά ξανθά μαλλιά και ήταν αρκετή ψηλή για την ηλικία της με αποτέλεσμα να νιώθει ότι την κοιτούν περίεργα όταν κυκλοφορούσε.

ko2.jpg
Οι άντρες μέσης ηλικίας ήταν οι χειρότεροι, λέει. «Νόμιζα ότι με κοιτούν αηδιασμένοι, αλλά η μαμά μου έλεγε ότι ίσχυε ακριβώς το αντίθετο. Εγώ όμως δεν την πίστευα».

Στα 16 της έκανε την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας με υπερβολική δόση χαπιών. Η τελευταία της απόπειρα έγινε όταν ήταν 18 χρονών όπου νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες.

3A15BBF300000578-3908206-image-m-74_1478358421831.jpg
Η νεαρή, μόλις έμαθε από τι πάσχει, άρχισε να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να το ξεπεράσει. Τώρα πια συμμετέχει στο σόου του BBC «Κανείς δεν είναι τέλειος», θέλοντας να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την συγκεκριμένη ασθένεια, όμως ο δρόμος προς την ανάκαμψη είναι σκληρό�� και αργός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top