Σοκαριστικό: 9χρονη έσωσε την 7χρονη αδερφή της ενώ την βίαζε υπάλληλος του πατέρα της

Πήγαν στη φάρμα να ταΐσουν με μπιμπερό ένα αρνί και τις άρπαξε

Σοκαριστικό: 9χρονη έσωσε την 7χρονη αδερφή της ενώ την βίαζε υπάλληλος του πατέρα της

​Μια συγκλονιστική και συνάμα τραγική ιστορία έλαβε χώρα στο Queensland, όπου δυο αδερφές, 9 και 7 ετών αντίστοιχα, έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη.

Όπως μεταδίδει η «Daily Mail», τα δυο κοριτσάκια πήγαν να ταΐσουν με το μπιμπερό ένα αρνάκι, όταν ένας 24χρονος που εργαζόταν στη φάρμα του πατέρα τους τις έβαλε στο μάτι.

Έχοντας καταναλώσει εκείνο το απόγευμα ρούμι και βότκα, ο 24χρονος άρχισε να τις κυνηγά και να τις γαργαλά.

H 9χρονη κατάφερε να το σκάσει, αλλά η 7χρονη δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να την ρίξει κάτω και να την βιάσει.

Λίγο μετά, η 9χρονη αδερφή της επέστρεψε στο σημείο για να βοηθήσει την 7χρονη, αρπάζοντας την από τα πόδια, και σέρνοντας την μακριά από τον 24χρονο.

Εκείνος τις άφησε να φύγουν και τα δυο κοριτσάκια έτρεξαν πίσω στο σπίτι τους, ειδοποιώντας τους γονείς τους για αυτό που είχε συμβεί.

Οι γονείς τους κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να βρει τον εργάτη φάρμας.

Το περιστατικό συνέβη στις 10 Ιανουαρίου, ωστόσο την περασμένη Τετάρτη έγινε η δίκη του 24χρονου, ο οποίος δήλωσε ένοχος και καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση.

Μάλιστα ο δικαστής δήλωσε πως ο μόνος λόγος που ο 24χρονος σταμάτησε να βιάζει την 7χρονη, ήταν το κουράγιο της 9χρονης αδερφής της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top