Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Μισέλ Ομπάμα-Το εξώφυλλο που προκάλεσε αίσθηση

Λίγο πριν φύγει από τον Λευκό Οίκο φωτογραφίζεται για το «T magazine»

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Μισέλ Ομπάμα-Το εξώφυλλο που προκάλεσε αίσθηση

​Στο «Τεύχος των Σπουδαίων» («The Greats Issue») του «T Magazine» φιλοξενείται η Μισέλ Ομπάμα, λίγο πριν φύγει από τον Λευκό Οίκο.

Η Μισέλ Ομπάμα χαρακτηρίζεται από το περιοδικό ως η «γυναίκα που άλλαξε για πάντα τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας και ως μια αφοσιωμένη σύζυγός, προστατευτική μητέρα και style icon».

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ποζάρει στον φακό με σκουλαρίκια Roberto Coin και ένα top Calvin Klein πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με βλέμμα αφοπλιστικό.

t-magazine-michelle.jpg

Παράλληλα, στέλνει το δικό της μήνυμα με την προσωπική εμπειρία ζωής της:

«Μεγαλώνοντας πήρα ένα μεγάλο μάθημα: να παραμένω πάντα ο εαυτός μου και να μην αφήνω κανέναν να με αποσπάσει από τους στόχους μου» λέει η Μισέλ Ομπάμα στο περιοδικό που αφιερώνει τον τίτλο του σε όλους εκείνους τους ανθρώπους οι οποίοι επαναπροσδιόρισαν την έννοια του πολιτισμού.

Να σημειώσουμε, ότι εκτός από την σύζυγο του Μπάρακ Ομπάμα, στο συγκεκριμένο τεύχος φιλοξενούνται και άλλες προσωπικότητες από διαφόρους χώρους, μεταξύ των οποίων η Lady Gaga, ο ζωγράφος Kerry James Marshall, ο νομπελίστας Zadie Smith, o chef Μassimo Bottura, o φωτογράφος William Eggleston και ο σχεδιαστής μόδας Junya Watanabe

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top