Νίκησε δύο φορές τον καρκίνο και θυσιάστηκε για να σώσει τον γιο της στο μακελειό-ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει τον κόσμο η απίστευτη ιστορία της Brenda Lee Marquez McCool

​Πίσω από όλα τα θύματα του μακελάρη στο gay club «Pulse» του Ορλάντο υπάρχει και μια συγκλονιστική ιστορία…

Ένα από τα πιο συγκινητικά story που κάνουν τον γύρο του κόσμου είναι αυτό της Brenda Lee Marquez McCool, της γυναίκας που νίκησε δύο φορές τον καρκίνο, αλλά έπεσε νεκρή από τις σφαίρες του μακελάρη Ομάρ Ματίν, στην προσπάθειά της να σώσει τον γιο της.

599cf004e5fd3e970fa2cfe5d348fa0a.jpg

�� άτυχη 49χρονη, ήταν μητέρα 11 παιδιών, είχε παντρευτεί αρκετές φορές και είχε πρόσφατα μετακομίσει από την Καλιφόρνια στο Ορλάντο για να βρίσκεται κοντά στα μικρότερα παιδιά της.

brenda-mccool.jpgbrenda_lee_robert_pressley_0b3038cdb43a721e6f92b55d378c2fdf_nbcnews-ux-600-480.jpg

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Brenda Lee πήγαινε συχνά στο Pulse μαζί με τον 21χρονο γιο της. Η κόρη της Brenda Lee, Khalisha Pressley λέει ότι ήταν ιδανικό μαγαζί και για τους δύο. Η Brenda Lee λάτρευε το χώρο και ο 21χρονος γιος της Isaiah Henderson είναι gay.

Το βράδυ της τραγωδίας, μητέρα και γιος πήγαν να διασκεδάσουν. Την ώρα όμως που χόρευαν ο Ομάρ Ματίν, άνοιξε πυρ. Τότε η Brenda Lee φώναξε στον γιο της να πέσει κάτω και έβαλε μπροστά του το σώμα της σαν ασπίδα για να τον προστατεύσει, με αποτέλεσμα να πέσει επί τόπου νεκρή από τις σφαίρες του μακελάρη. Τελικά ο 21χρονος κατέληξε να βλέπει την μαμά-φύλακα άγγελο του να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του.

ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε επίσης:

Σπάραξαν Αντέλ και Λέιντι Γκάγκα για την σφαγή με τους 49 νεκρούς στο gay bar του Ορλάντο

ΑΥΤΗ κι αν είναι ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Ομοφυλόφιλος ο μακελάρης του Ορλάντο;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top