«Κουφάθηκε» ακόμα και ο σύζυγός της–ΔΕΙΤΕ το εντυπωσιακό σόου αλόγων στα γενέθλια της Ελισάβετ

Πάρτι υπερπαραγωγή στο κάστρο του Ουίνδσορ

«Κουφάθηκε» ακόμα και ο σύζυγός της–ΔΕΙΤΕ το εντυπωσιακό σόου αλόγων στα γενέθλια της Ελισάβετ

Πάρτι γενεθλίων που θα ζήλευαν ακόμα και αστέρες του Χόλιγουντ διοργανώθηκε για τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία «πάτησε» τα 90 και το γιόρτασε δεόντως! Μεταξύ άλλων, η φαντασμαγορική τελετή είχε γιγαντιαία τούρτα, σόου 900 αλόγων, τραγουδιστές και ηθοποιούς, αλλά και σύσσωμη τη βασιλική οικογένεια παρούσα!

Το πάρτι στήθηκε στο κάστρο του Ουίνδσορ και δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα «λαμπερά» γενέθλια που κάνουν παγκοσμίου φήμης αστέρες και μεγιστάνες του πλούτου.

Η Ελισάβετ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, μπήκαν στο κάστρο με άμαξα, ενώ τους υποδέχθηκαν ο γιος τους, πρίγκιπας Κάρολος, με την σύζυγό του, Καμίλα. Παρόντες ήταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Χάρι και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Εκτός από την γιγαντιαία τούρτα και τους τραγουδιστές και ηθοποιούς, όπως η Έλεν Μίρεν και η Κάιλι Μινόγκ, που «έντυσαν» μουσικά τη βραδιά, την παράσταση έκλεψε το σόου με τα 900 άλογα που παρήλασαν προς τιμή της μεγαλειότατης, η οποία, ντυμένη με ένα καταπράσινο ταγέρ, έδειξε να το απολαμβάνει δεόντως!

Δεν ξέρουμε, πάντως, αν το χάρηκε εξίσου και ο 96χρονος σύζυγός της, αφού απαθανατίστηκε να… κλείνει τα αυτιά του!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top