Βρετανός υπουργός παραδέχτηκε τη σχέση του με πόρνη ειδική στα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια

Κάποιοι ζητούν την παραίτησή του

Βρετανός υπουργός παραδέχτηκε τη σχέση του με πόρνη ειδική στα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια
​Μετά από εβδομάδες φημών και δημοσιευμάτων στο Ίντερνετ ο Βρετανός υπουργός πολιτισμού, ΜΜΕ και Αθλητισμού, Τζον Ουϊτινγκντέιλ παραδέχθηκε ότι είχε σχέση έξι μηνών με μια πόρνη ειδική μάλιστα… στα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια.
«Μεταξύ Αυγούστου 2013 και Φεβρουαρίου 2014, είχα σχέση με κάποια που γνώρισα μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Ποτέ δεν μου έκανε κάποιο υπαινιγμό για την πραγματική της ιδιότητα και το έμαθα μόνο όταν έλαβα γνώση πως κάποιος προσπαθούσε να πουλήσει μια ιστορία για μένα στις ταμπλόιντ εφημερίδες. Μόλις το ανακάλυψα, διέκοψα την σχέση» δήλωσε ο ίδιος.
Ο υπουργός διευκρίνισε πως όλα αυτά συνέβησαν πριν αναλάβει το κυβερνητικό αξίωμα και ποτέ δεν επηρέασαν κάποια πολιτική απόφασή του. Πολλές είναι ωστόσο οι φωνές που ζητούν την παραίτησή του. Ιδιαίτερα επειδή οι εφημερίδες δεν αποκάλυψαν το θέμα παρά το γεγονός ότι το γνώριζαν.
«Πρέπει όλοι να ανησυχούμε γι’ αυτό που συμβαίνει, καθώς όλος ο τύπος ενώθηκε μην δημοσιεύοντας το θέμα κι έτσι ασκούσαν δύναμη πάνω σε έναν υπουργό...» ανέφερε πολίτης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top