Η Πάμελα Άντερσον ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ τη Βουλή-Αναμένεται προσέλευση ΡΕΚΟΡ των βουλευτών!

Θα παρευρεθεί στην συνεδρίαση για νομοσχέδιο ενάντια στην καταναγκαστική σίτιση των ζώων για την παραγωγή του φουά γκρα

Η Πάμελα Άντερσον ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ τη Βουλή-Αναμένεται προσέλευση ΡΕΚΟΡ των βουλευτών!

Αναστάτωση αναμένεται να προκαλέσει η σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον στο γαλλικό κοινοβούλιο το απόγευμα της Τρίτης

Μάλιστα, σύμφωνα με την Telegraph, οι Γάλλοι βουλευτές έχουν ήδη προειδοποιηθεί να δείξουν καλή συμπεριφορά, όταν η πρώην σεξοβόμβα του Baywatch θα παραβρεθεί σε συνεδρίαση για νομοσχέδιο ενάντια στην καταναγκαστική σίτιση των ζώων για την παραγωγή του φουά γκρα.

Η 48χρονη ηθοποιός είναι επικεφαλής ιδρύματος αφιερωμένο στα δικαιώματα των ζώων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το ίδρυμα της Μπριζίτ Μπαρντό και η βουλευτής Λορένς Αμπελί την κάλεσαν να μετάσχει στη συνεδρίαση του γαλλικού κοινοβουλίου.

Να σημειωθεί ότι το φουά γκρα παραδοσιακά παράγεται με την καταναγκαστική σίτιση της πάπιας, προκειμένου να παχύνει το συκώτι τους. Ακτιβιστές αντιτίθενται σε αυτή την πρακτική, χαρακτηρίζοντάς την βάναυση για τα ζώα και ζητούν να απαγορευθεί.

��δη η παρουσία της Άντερσον έχει δημιουργήσει αναστάτωση μεταξύ των βουλευτών και δημοσιεύματα προβλέπουν ότι αυτή τη φορά θα υπάρχει... προσέλευση ρεκόρ στη συνεδρίαση στην οποία συνήθως μετέχουν λίγοι.

Σύμφωνα με το RTL, ένας βουλευτής, που δεν κατονομάστηκε, δήλωσε ότι θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν, εξαιτίας της παρουσίας της εκρηκτικής ηθοποιού.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν: «Είμαι εντελώς αδιάφορος στην παρουσία της, η οποία δεν τιμά τον θεσμό στον οποίο έχω την τιμή να έχω μία έδρα», δήλωσε ο Σοσιαλιστής βουλευτής Ζαν Μισέλ Κλεμέντ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top