ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ τον «ΣΑΠΙΣΕ» στο ξύλο: Πήγε να την βιάσει και ΔΕΙΤΕ πως τον… έκανε!

Ο δράστης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ τον «ΣΑΠΙΣΕ» στο ξύλο: Πήγε να την βιάσει και ΔΕΙΤΕ πως τον… έκανε!

Ο Τζόναθον Χολμς που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία ακολούθησε μια νεαρή κοπέλα, η οποία περπατούσε σε δρόμο του Σέφιλντ και τη στιγμή που έκρινε κατάλληλη της επιτέθηκε και την τράβηξε μέσα σε θάμνους με σκοπό να τη βιάσει.

Την ώρα που την ακινητοποιούσε και προσπαθούσε να την φιλήσει στο στόμα, της είπε: «Θα το απολαύσεις αυτό»!

Όμως δεν φανταζόταν τι τον περίμενε… Η κοπέλα, η οποία είχε καταλάβει ότι ο 35χρονος την ακολούθησε και πάλεψε με όλη της δύναμη.

Τον χτύπησε πολλές φορές στην κοιλιά, του δάγκωσε την γλώσσα που εκείνος έβαζε με βία μέσα στο στόμα της χρησιμοποίησε τα κλειδιά της ως όπλο για να τον «μαχαιρώσει» στο λαιμό!

Ο Χόλμς χτυπημένος όπως ήταν, την άφησε κι έφυγε, ενώ τραυματίστηκε ακόμα περισσότερο διασχίζοντας, μέσα στο σκοτάδι, σιδηροδρομικές γραμμές.

Η αστυνομία τον εντόπισε μέσα σε μόλις λίγες ώρες.

Όταν συνελήφθη, ο 35χρονος υποστήριξε πως δεν θυμόταν τι είχε συμβεί εκείνη τη νύχτα επειδή ήταν μεθυσμένος.

Ωστόσο η φωτογραφία που έβγαλε στο τμήμα αποτύπωσε το πόσο ξύλο είχε φάει από το παρά λίγο θύμα του.

Αργότερα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας να κρύβεται σε γωνίες και να παραμονεύει μόνες γυναίκες.

Ο Χόλμς παραδέχτηκε την επίθεση σε βάρος της κοπέλας που τον ξυλοφόρτωσε και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών.

«Πίστευα χωρίς αμφιβολία πως θα με βίαζε. Η ζωή μου θα είχε τελειώσει, θα μπορούσε και να με σκότωνε την ίδια στιγμή. Ήμουν τρομοκρατημένη αλλά και τόσο θυμωμένη», δήλωσε η νεαρή γυναίκα στο δικαστήριο.

Η συνήγορος του δράστη υποστήριξε πως η επίθεση ήταν εντελώς έξω από τον χαρακτήρα του και πως δεν μπορεί και ο ίδιος ��α εξηγήσει γιατί έκανε ό,τι έκανε.

«Αυτό που μου συνέβη ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου. Όλο το σκηνικό επαναλαμβανόταν στο κεφάλι μου για μέρες. Τώρα το να πάω οπουδήποτε ενώ έχει πέσει σκοτάδι με αγχώνει πολύ. Συχνά σκέφτομαι πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί τα πράγματα. Παρότι ξέρω πως είναι στη φυλακή μερικές φορές με πιάνει ο φόβος πως θα με κυνηγήσει ξανά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top